fbpx
Meniu English language

Cursul Avansat ThetaHealing®

Acest curs reprezintă poarta către o nouă perspectivă asupra a cine și a ce ești.

Durata cursului: 3 zile

Pregătire anterioară necesară: Cursul de Bază ThetaHealing®

Participanții primesc:

 • Manualul cursului, în limba română
 • cartea ThetaHealing scrisă de Vianna Stibal, editată la Editura Adevăr Divin
 • un Certificat oficial înregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®, care atesta că studentul devine, la final, practician al acestei tehnici.
 • Cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Cursul Avansat Theta Healing este o experiența extraordinară și se adresează celor care își îmbrățișează și își acceptă atât natura umană, cât și pe cea spirituală, celor care au înțeles că sunt mai mult decât corpul lor fizic și mintea hiperactivă și care își doresc sp devinp stăpânii propriilor vieți.

Este un curs practic care te face să conștientizezi cine ești, cum te comporți cu adevărat și ce impact au aceste lucruri asupra realității și a viitorului tău.

De asemenea, iți oferă instrumentele și abilitățile pentru a fi cocreator și a schimba atât viată ta, cât și pe a altora, aşa cum este mai bine pentru Binele Suprem al tuturor celor implicaţi.

Cursul Avansat extinde informațiile din Cursul de Baza ThetaHealing®, pentru a oferi o înțelegere mai profundă a celor Șapte Planuri ale Existenței care ne înconjoară. Odată înțelese, toate Planurile au capacitatea de a vindeca. Fiecare Plan are propriile condiții, reguli, legi și angajamente și, în Cursul Avansat, vei învață cum să le accesezi capacitățile din al Șaptelea Plan al Existentei, folosind iubirea necondiționata a Creatorului, cum să elimini angajamentele făcute în alte planuri și care nu-ți mai servesc deloc în această existență.

Pe parcursul celor trei zile de curs, vei învață cum să aplici tehnica Theta Healing pentru a te elibera de gânduri negative – mânie, răzbunare, resentimente, regrete, ură, gelozie, invidie, amărăciune și respingere –, pentru a avea mai multa claritate asupra vieții tale și a te elibera de trecut, cum să te conectezi la Divinitate și să faci vindecări din Al Șaptelea Plan al Existenței. De asemenea, vei învață trei tehnici foarte puternice: eliberarea traumei copilului din pântec, vindecarea sufletului și vindecarea inimii zdrobite.

Folosind tehnica testării musculare (derivata din kinesiologie), vei putea descoperi convingerile și sentimentele limitative cele mai profunde și apoi vei învață cum să le eliberezi pe acestea, dar și fricile care le mențin și iți conduc viata. Acestea fie au fost moștenite genetic, fie au fost acceptate de-a lungul vieții fără să ne dăm seama. Schimbarea și înlocuirea convingerilor sabotoare cu altele benefice se întâmpla instantaneu, cu ajutorul tehnicii ThetaHealing®.

In Cursul Avansat vei învață despre:

 • cum să te conectezi mult mai profund la Divinitate;
 • cum să creezi sentimente și să instalezi sentimente;
 • cum să identifici cele mai profunde programe, credințe și sentimente limitative;
 • cum să eliberezi resentimentele, regretele și respingerea;
 • toate cele Șapte Planuri ale Existentei;
 • cum să eliberezi jurămintele, angajamentele și blestemele;
 • cum să te conectezi cu planuri diferite prin cel de-al Șaptelea Plan;
 • cum să te conectezi cu plante și cristale prin cel de-al Șaptelea Plan;
 • cum sa te conectezi la strămoși prin cel de-al Șaptelea Plan;
 • cum să eliberezi amintirile flotante (care sunt stocate in subconștient, în timp ce experimentam șocuri, traume, suntem inconștienți sau anesteziați);
 • cum să eliberezi trauma experimentața de pe vremea când erai în pântecul mamei;
 • cum să reîntregești sufletul;
 • cum să vindeci sufletului zdrobit;
 • ce este Eul Superior și cum să vorbești cu acesta;
 • cum să faci diferența între a vorbi cu Eul Superior și a vorbi cu Creatorul;
 • cum să accesezi viitorul;
 • cum să manifești ceea ce iți dorești în viată.


Pentru mulți oameni, devine o obișnuita să trăiască având în viată lor multă teamă, furie, ură sau să trăiască fără anumite sentimente care pot fi benefice. Cu ajutorul Creatorului, poți învață instantaneu aceste sentimente și poți înlătura temerile care au scăpat de sub control. În Cursul Avansat, vei primi de la Creator prin intermediul instructorului, sute de sentimente pozitive care sa te ajute să deblochezi energia creatoare care este în tine, pentru ca abilitățile tale intuitive să se manifeste din ce în ce mai mult. Cu ajutorul acestora, poți produce o vindecare profundă și iluminatoare atât pentru tine, cât și pentru cei din jur și vei descoperi cum să-ti trăiești viața în prezent și cum se simte să te accepți așa cum ești in al Șaptelea Plan al Existenței. Iar apoi așteaptă-te la schimbări în toate domeniile vieții tale, la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual.

După Cursul Avansat Theta Healing, devii mai conștient de viata ta și de ce se întamplă în jurul tău și ai la îndemână uneltele cu ajutorul cărora să-ți transformi viața asa cum dorești.

Cursul Avansat Theta® vine în continuarea celui de Baza ThetaHealing®, amândouă formând Fundamentele ThetaHealing®. În timp ce la primul curs, participanții își descoperă sau dezvoltă latura intuitivă și deprind tehnica ThetaHealing®, în Cursul Avansat ei lucrează mult și profund cu fiecare participant.

La sfârșitul cursului, studentul este pregătit să devină practician Theta Healing ca ThetaHealer® și, cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al acestei tehnici.

Theta Healing m-a ajutat în relații. Era o femeie în viața mea pe care nu o puteam suporta pentru ca mă raportam mereu la ea și mă credeam inferioară din mai multe puncte de vedere. De fapt, nu aveam încredere în mine și nu mă vedeam a fi capabila și merituoasă. M-a ajutat cu mama mea, cu care am avut mereu o relație rece și distantă. Prin exercițiul de vindecare a copilului din pântec și prin săpare am iertat faptul ca nu mi-a spus niciodată că mă iubește și am aflat că si eu aveam un beneficiu, de a fi un pic liberă, din a nu fi datoare să-i dau explicații. Am păstrat sentimentul că sunt libera și dacă sunt mai apropiata de ea.” – Daniela S.

 „Această tehnica m-a ajutat să îmi regăsesc bucuria de a trai, sa îmi recapăt încrederea în mine, să descopăr un alt sens al vieții, să mă descopăr așa cum sunt, cu bune și rele, și să mă accept și să schimb ceea ce nu mă mai reprezintă.” – Anca B.