Meniu English language

Cursul Manifestare și Abundență ThetaHealing®

Vei învăța cum să sapi cât mai adânc pentru a elibera blocajele care te împiedică să ai abundența în viața ta, cum să îți aliniezi conștientul și subconștientul cu obiectivele tale.

Durata cursului: 2 zile

Pregătire anterioara necesara: Cursul de Bază, Avansat și Săpare Profundă ThetaHealing®

Participanții primesc:

 • Manualul cursului, în limba română
 • un Certificat oficial înregistrat si eliberat de Theta Healing Institute of Knowledge®, care atesta că studentul devine, la final, practician al acestei tehnici.
 • Cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Cursul de Manifestare și Abundență este magic și îți oferă uneltele care te vor ajuta să creezi cu ușurința abundența în viața ta, folosind tehnica ThetaHealing®.

Pe parcursul celor doua zile de curs, vei lucra pe baza unui chestionar de 100 de convingeri, creat de Vianna Stibal, fondatoarea Theta Healing, pe care le vei testa și care te vor ajuta să găsești cele mai profunde blocaje și convingeri care te împiedică să-ți atingi scopurile.

Acesta nu este un chestionar despre cum sa devii repede bogat, ci este, mai degrabă, un instrument universal de autodescoperire, pentru a fi capabil să-ți utilizezi potențialul și a avea parte astfel de abundență în toate aspectele vieții tale.

În Cursul de Manifestare și Abundenta, vei învăța cum să sapi cât mai adânc pentru a elibera blocajele care te împiedică să ai abundența în viața ta, cum să îți aliniezi conștientul și subconștientul cu obiectivele tale și să folosești tehnica ThetaHealing® pentru a crea un mediu favorabil in timpul procesului de manifestare.

De asemenea, vei primi de la Creator prin intermediul instructorului sute de instalări foarte puternice pentru a atrage abundenta în viața ta și a învăța cum să lucrezi cu Timpul Divin.

Cea mai mare provocare atunci când vrem să manifestam ceva în viața noastră este aceea de a hotărî ce ne dorim cu adevărat. Mulți oameni nu știu ce-și doresc în viața, de aceea le este greu să-și creeze propria viața. Alți oameni cred că viața îi conduce pe ei și se lasă în voia sorții, așteptând să vadă ce se întâmpla. Adevărul este că noi ne creăm propria realitate și este posibil pentru noi să manifestam cele mai bune „lucruri” pe care lumea ni le poate oferi, dar, mai întâi, trebuie să știm ce ne dorim în viața.
Folosind tehnica testării musculare (derivata din kinesiologie), poți identifica care sunt convingerile și programele care blochează fluxul abundenței în viața ta.

Multe dintre acestea pot fi moștenite de la părinți, dar să nu fim deloc conștienți că le avem. De exemplu, dacă părinții au avut cariere de succes, dar obișnuiau să se certe des când erau acasă, ca și copil, poate ai ajuns la concluzia că daca ai o cariera frumoasă, nu poți avea și o viața de familie fericită. Odată identificate aceste programe sabotoare, ele pot fi apoi eliberate și înlocuite instantaneu cu altele alese în mod deliberat, care să-ți transforme și să-ți înfrumusețeze viața.

În Theta Healing, conceptul de manifestare înseamnă să creezi ceva în formă fizică folosind conexiunea cu Creatorul. Fiecare afirmație, gând și acțiune sunt reflectate prin ceea ce noi manifestam în viața noastră. Fiecare decizie este reflexia din oglinda a ceea ce alegem să creăm. Ceea ce spunem și gândim are un impact direct într-un fel benefic sau în detrimentul nostru. Dacă spui mereu că ești sărac, vei fi sărac. Dacă zici și gândești că ești prosper financiar, așa vei fi. Este foarte important să ne menținem într-o vibrație pozitivă.

Orice creație apare primă data în mintea noastră, de aceea vizualizarea a ceea ce ne dorim este un pas important pentru ca acel lucru să se manifeste în viața noastră. Atunci când creierul se afla în frecvențele beta, manifestările se împlinesc în proporție de 30-40%, când creierul este în frecventele alpha, manifestările se împlinesc în 50-60% din cazuri, iar când creierul este în frecventele theta, procentul de împlinire a manifestărilor creste la 80-90%.

De asemenea, trebuie ținut cont și de faptul că, dacă manifestarea se împlinește, vom primi exact ceea ce am cerut. De aceea, trebuie să cerem lucruri cât mai elevate și mai bune, iar acestea să fie obtinuțe în modul cel mai elevat, mai potrivit și mai bun pentru noi.

În Cursul de Manifestare si Abundenta Theta Healing vei învăța despre:

 • importanța gândurilor, cuvintelor și acțiunilor tale;
 • importanța de a ști și de a stabili exact ceea ce îți dorești;
 • cum să manifești ceea ce îți dorești în viața;
 • cum să știi ce să ceri și ce sa nu ceri Creatorului;
 • metoda de săpare adânca și de identificare a blocajelor;
 • cum să cureți posibilele blocaje;
 • cum să setezi limite;
 • amintirea viitorului;
 • cum să realizezi un plan și apoi să faci ca lucrurile să meargă în favoarea ta;
 • cum să îți setezi intențiile și să îți urmezi ideile pentru a obține succes;
 • ce este Timpul Divin și cum să te sincronizezi cu acesta.

La sfârșitul cursului, studentul este pregătit să devina practician Theta Healing ca ThetaHealer® și, cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al acestei tehnici.

Prin ThetaHealing® am reușit să am parte de abundența pe partea socială. Socializez acum cu ușurința, mi-am făcut prieteni de calitate și am atras partenere potrivite. Mă accept cu ușurința, nu mă judec și nu-mi fac griji la fel de mult ca înainte. Trăiesc în ritm accelerat, cu pasiune și aventură. Experiențele vin mai des și sunt cu mult mai plăcute. Văd mai multe oportunități la care îmi dau voie să le dau curs.” – David S.