fbpx
Meniu English language

Cursul Relații cu Lumea ThetaHealing®

Acest curs este un instrument puternic pentru a îndepărta blocajele și conflictele tale interioare și exterioare față de ceilalți.

Durata cursului: 5 zile

Pregatire anterioara necesara: Cursul de Bază, Avansat și Săpare Profunda ThetaHealing®

Participantii primesc:

  • suportul de curs – manualul, în limba română;
  • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.
  • cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®

Cursul Relatii cu Lumea Theta Healing este o calatorie extraordinara pe parcursul careia vei invata sa schimbi si sa devii co-creator al unei lumi mai bune. Odata cu dezvoltarea tehnologiei si cresterea disponibilitatii si a perspectivelor de a calatori, lumea a devenit mai mica. De aceea este important sa ne intelegem si sa ne acceptam unii pe altii cu iubire neconditionata.

De fapt, noi crestem intr-o lume in care mostenim genetic sau preluam numeroase prejudecati. Exista tari pe care dorim sa le vizitam, dar si altele in care nu vrem sa ajungem nici daca cineva ne-ar oferi o vacanta gratuita.

De asemenea, ne face placere sa fim prieteni cu persoane care apartin altor etnii, dar fata de altele, avem retineri. Putem adauga la aceasta lista favorizarea unor religii si discreditarea altora. Poate chiar consideram credintele unora niste prostii, mai ales pe acelea despre care avem informatii incomplete sau care sunt prezentate in mass-media ca fiind negative.

Prejudecatile sunt, de cele mai multe ori, cel mai greu de observat ca sistem de credinta, mai ales de cei care au un angajament spiritual. Le ascundem atat de profund in cotloanele mintii, incat le gasim greu.

Cursul Relatii cu Lumea ThetaHealing® este creat astfel incat, pe parcursul a cinci zile, sa descoperim si sa eliminam retinerile si preconceptiile despre diverse tari, nationalitati si etnii, religii si structuri ce tin de domeniul spiritual, dar chiar si banalele, dar multiplele convigeri despre prosti, slabi, grasi si puternici.

Cursul Relatii cu Lumea se concentreaza pe culturi specifice si credinte, pentru a reactiva probleme prezente si trecute pe care le ai cu diverse rase, religii sau oameni. Odata ce aceste credinte ies la lumina, ura ascunsa si resentimente vechi de secole sunt eliberate. Acest lucru permite participantilor sa imbratiseze si sa accepte oameni si culturi din intreaga lume cu iubire neconditionata.

Pe parcursul acestui seminar, vei descoperi convingeri ancestrale profunde, programe istorice si culturale care sunt adanc ascunse in subconstient. Folosind metoda de sapare invatata in cursurile ThetaHealing® anterioare, vei descoperi convingeri de multe ori surprinzătoare si vei fi capabil să le eliberezi si sa le schimbi cu programe mult mai potrivite pentru a trai intr-o lume ale carei principii de baza sunt acceptarea, compasiunea si iubirea neconditionată.

Relatii cu Lumea se adreseaza tututor celor care vor sa elimine aceste blocaje, dar mai ales practicienilor si instructorilor ThetaHealing® care vor deveni apoi capabili sa lucreze cu oameni din toate culturile, religiile si din medii diverse.

Dupa acest curs, vei deveni mult mai eficient profesional, vei putea interactiona cu usurinta cu toti studentii, clientii sau partenerii de afaceri, vei avea o mai mare usurinta de a calatori, de a experimenta noi culturi fara retineri, de a crea prietenii sau colaborari cu persoane/organizatii din alte tari, de a-ti extinde afacerea, de a fi acceptat si de a accepta diversitatea si abundenta pe care ea o aduce in viata ta.

De asemenea, vei avea o perspectiva noua, relevanta pentru societatea multiculturala in care traim, care iti va permite sa interactionezi cu ceilalti cu mai multa usurinta, atat cu cei pe care ii intalnesti pentru prima data, cat si cu familia ta.

In cursul Relatii cu Lumea Theta Healing, vei invata despre:

  • cum sa eliberezi convingerile de la nivel genetic si istoric despre alte etnii, tari, limbi si culturi;
  • cum sa eliberezi blocajele legate de principalele religii ale lumii;
  • cum sa eliberezi convingeri culturale si programe preluate din societatea in care traim legate de alte rase, culturi si religii;
  • cum sa eliberezi convingeri ancestrale care au fost transmise la nivel genetic in familia ta;
  • cum sa te eliberezi de prejudecati si conflicte ascunse care iti influenteaza interactiunile cu ceilalti, in toate domeniile vietii tale;
  • cum sa completezi toate aspectele nerezolvate si sa eliberezi ura ascunsa si resentimente vechi de secole.

De asemenea, în cursul Relatii cu Lumea Theta Healing, vei primi de la Creator prin intermediul instructorului, sentimente pozitive care sa te ajute sa deblochezi energia creatoare care este in tine, pentru ca abilitatile tale intuitive sa se manifeste din ce in ce mai mult.

La finalul cursului, fiecare student este pregatit sa devina practician ThetaHealing® ca ThetaHealer® si, cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al acestei tehnici.