fbpx
Meniu English language

Cursul de Bază ThetaHealing®

Învață adevărata putere a gândurilor, a cuvintelor și acțiunilor tale, care iți influențează viata în fiecare clipă!

Durata cursului: 3 zile

Participanții primesc:

 • Manualul cursului, în limba română
 • cartea ThetaHealing scrisă de Vianna Stibal, editată la Editura Adevăr Divin
 • un Certificat oficial înregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®, care atesta că studentul devine, la final, practician al acestei tehnici.
 • Cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Aproximativ 90% din zi, acționam și luăm decizii ca și cum suntem pe pilot automat, pe baza cunoașterii și a experiențelor noastre din trecut. 

În realitate, modul în care reacționam la ceea ce se întâmplă este dictat de subconștientul nostru, de acea parte a minții care înmagazinează setul de credințe, de convingeri și de atașamente pe care le-am cultivat în timp. 

Unele dintre acestea ne sprijină să trăim și să funcționam în societatea din care facem parte, dar altele ne sunt mai puțin benefice.

Dacă sunt domenii din viată în care nu avem ceea ce ne dorim, nu ne simțim plini de iubire și de creativitate, în care pierdem energie în loc sa ne încărcam, înseamnă ca avem un set de „adevăruri” sau programe care ne blochează în a vedea realitatea așa cum este.

Acestea fie sunt moștenite genetic, fie le-am acceptat fără să ne dăm seama, iar acum controlează rezultatele din viată noastră.

Cursul de Bază Theta Healing este o experiența intensă și se adresează omului modern, care își îmbrățișează și își acceptă atât natura umană, cât și pe cea spirituală, celor care au înțeles că sunt mai mult decât corpul lor fizic și mintea hiperactivă și care își doresc să devină maeștrii propriilor vieți.

Învață să-ți folosești puterea minții pentru a te ajuta pe tine, dar și pe alții! În Cursul de Baza Theta Healing, înveți să identifici convingerile și programele limitative adânc ascunse în subconștient, sentimentele și emoțiile care creează blocaje, obstacole și obișnuințe nesănătoase în viața ta! Deseori, aceste programe sunt contrare cu credințele noastre conștiente.

Pe parcursul celor trei zile de curs, vei învăța cum să aplici tehnica ThetaHealing®, atât individual, cat și în echipă, pentru a elibera simplu și rapid convingerile și sentimentele limitative, cum sa le înlocuiesti pe acestea cu unele care sa-ti sprijine viata si cum sa-ti aliniezi mintea conștiența cu mintea subconștienta, pentru a-ți atinge scopurile, visele și realitatea pe care o dorești. Astfel, vei ajunge să experimentezi beneficiile lucrului „în theta” și iți va fi ușor să aplici ulterior această tehnica în viața ta cotidiană, dar și să-i ajuți pe ceilalți.

Folosind tehnica testării musculare (derivata din kinesiologie), poți identifica care sunt convingerile și programele sabotoare și la ce nivel se află acestea. În funcție de cât de adânc sunt acestea înrădăcinate în subconștientul nostru, ele pot fi:

 • la nivel de baza (dobândite în această viată, de la concepție pana în prezent);
 • la nivel genetic (moștenite de la strămoșii noștri);
 • la nivel istoric (din conștiința de grup sau din vieți trecute);
 • la nivel sufletesc (cele mai profunde – contracte, jurăminte și legăminte – pe care le-am făcut pe parcursul mai multor întrupări).

După ce convingerile sabotoare au fost identificate, acestea sunt apoi eliberate și înlocuite cu altele alese în mod deliberat, care să-ți transforme și să-ți înfrumusețeze viața. Schimbarea si înlocuirea programelor se întâmpla instantaneu, cu ajutorul tehnicii ThetaHealing®. Când intram în legătura cu Creatorul, undele noastre cerebrale intra automat în starea Theta, iar în această stare mentala putem crea orice și putem schimba realitatea instantaneu.

Identificarea și schimbarea programelor sabotoare – atitudini, credințe, emoții, frici, traume – sunt foarte importante, deoarece, dacă acestea rămân nerezolvate, ajung să cauzeze diversele afecțiuni care apar ulterior în corpul nostru. De asemenea, ele ne influențează comportamentul, reacțiile pe care le avem față de lume și ce atragem spre noi (oameni și evenimente). Schimbând aceste programe, ne schimbam realitatea și alegem conștient în ce lume trăim.

In Cursul de Baza Theta Healing vei învață despre:

 • cele cinci frecvente ale creierului: beta, alpha, theta, delta și gamma;
 • cum să te conectezi la Sinele tău Superior;
 • cum să ajungi în starea mentala Theta în 30 de secunde;
 • principiile și cum să manifești ceea ce dorești în viața ta, inclusiv cum să chemi sufletul pereche;
 • cum sa deschizi și să-ți echilibrezi chakrele;
 • liberul arbitru, participarea la creație și calitatea de martor;
 • testarea musculara;
 • tehnica ThetaHealing®;
 • cum să-ți activezi abilitățile intuitive;
 • cum sa faci vindecări individuale și în grup, precum și vindecări la distanța;
 • cum să scanezi corpul și să „vezi” organele acestuia;
 • cum să găsești convingerile limitative din subconștient și să le înlocuiești cu unele pozitive;
 • cum să găsești sentimentele limitative din subconștient și apoi să instalezi sentimente pozitive care să susțină viața;
 • cum să aliniezi mintea conștienta și mintea subconștienta;
 • cele Șapte Planuri ale Existentei;
 • cum să activezi parți „adormite” ale ADN-ului și cromozomii Tinereții și Vitalității;
 • cum să practici citirea viitorului;
 • cum să contactezi Îngerii Păzitori;
 • cum să-ți reîntregești sufletul și să rechemi fragmentele de suflet pierdute în relații cu alți oameni;
 • cum să reglezi nivelul serotoninei, noradrenalinei și dopaminei din corp;
 • cum să cureți corpul de radiații, metale grele și toxine;
 • cum să experimentezi deschiderea față de iubirea necondiționata a Creatorului.

Folosind tehnica ThetaHealing®, redevenim arhitecții minții noastre, refacem matricea după care ne construim viața, avem acces la aspecte ale ființei noastre care pana acum ceva timp erau privilegiul celor putini care își dedicau viața evoluției spirituale sau celor considerați „cei aleși” să fie speciali.

Cu ajutorul Theta Healing, putem să vedem ce este în noi – în mintea, în sufletul, în emoțiile/trăirile corpului, în relațiile noastre, în trecutul și viitorul nostru. Având o viziune clară asupra a ceea ce este, putem alege dacă ne place sau nu ceea ce vedem și putem schimba aspectele pe care le dorim simplu, rapid și cu iubire.

Cursul de Baza ThetaHealing®, împreuna cu cel Avansat ThetaHealing®, formează Fundamentele ThetaHealing®. În timp ce la primul curs, participanții își descopera sau dezvolta latura intuitivă și deprind tehnica ThetaHealing®, în Cursul Avansat ei lucrează mult și profund cu fiecare participant.

La sfârșitul cursului, studentul este pregătit să devină practician Theta Healing ca ThetaHealer® și, cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al acestei tehnici.

Theta Healing m-a ajutat: în relația cu mama mea, deoarece am conștientizat că aveam anumite convingeri care îmi spuneau că mama este critică, că nu mă înțelege, iar după schimbarea lor relația s-a îmbunătățit; în cunoașterea mai buna a propriei persoane si in depistarea multor programe care rulează în mod automat în subconștientul meu; să mă vindec de o rana pe col uterin după ce am identificat convingerea de baza din spatele acelei afecțiuni, lucru care s-a întâmplat în Cursul de Baza; să vindec o plantă de apartament care a înflorit până la urmă; să fiu mai fericită, mai liniștită; să trec peste durerea pierderii tatălui meu.” – Cristina T.

 „Cursul a fost o călătorie. O călătorie în sine și în ființa, în planurile existenței și în lumea lui Dumnezeu. O manieră de a ne reconecta cu noi înșine și cu puterea noastră, așa cum nu am mai făcut-o până acum. Sentimentul a fost ca m-am întors acasă.” – Paula N.