fbpx
Meniu English language

Cursul RHYTHM ThetaHealing® – Pentru o greutate perfectă

Identifică blocajele care te împiedica să ai greutatea pe care ți-o dorești și schimbă-le instantaneu!

Durata cursului: o zi

Pregătire anterioara necesara: Cursul de Bază, Avansat și Săpare Profundă ThetaHealing®

Participanții primesc:

Ești pregătit să-ți găsești adevăratul RITM în viată? Schimbă-ți convingerile în timp ce înveți un mod nou, plin de entuziasm de a slăbi și… găsește-ți pacea interioară. Rhythm Theta Healing nu este doar un curs despre cum să slăbești și să ajungi la greutatea ideala! Este și despre a-ți găsi ritmul real al minții, corpului și spiritului, în timp ce te conectezi la frumusețea ta interioară și te iubești pe tine prin propriile vise și dorințe! De asemenea, conține și secretul Viannei Stibal, creatoarea tehnicii ThetaHealing®, pentru a slăbi.

  • suportul de curs – manualul, în limba română;
  • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.
  • cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®

Transforma-ți corpul cu ajutorul tehnicii ThetaHealing®, pentru a deveni o expresie autentică a Divinității.

Eliberează greutatea în exces și descoperă cum să ai un corp rezistent, flexibil și sănătos!

Dă-i voie corpului tău să lucreze împreuna cu tine, nu împotriva ta, eliberând convingerile limitative și traumele care te-au făcut până acum să fii fără putere și nemulțumit de modul în care arați.

În cursul Rhythm pentru o greutate perfectă vei invața despre

  • cum să eliberezi convingerile limitative despre mâncatul în exces, aprecierea de sine, alimentație, exerciții fizice, corp;
  • cum să eliberezi frici legate de a fi gras sau a fi slab, de a fi puternic și de a fi frumos, care te împiedica să ajungi la greutatea ideala;
  • ce suplimente sunt potrivite și te ajuta să scapi de kilogramele în exces, să îți întărești mușchii și să ai o viața echilibrată;
  • cum să alegi alimentele potrivite care să ofere corpului tău substanțele nutritive cele mai potrivite;
  • cum să alegi alimentele potrivite și să te bucuri de felurile de mâncare preferate fără să te simți vinovat;
  • cum să-ți convingi corpul să creadă ca face exerciții fizice în timp ce asculți muzica și te relaxezi.

De asemenea, vei primi de la Creator prin intermediul instructorului, sentimente pozitive care te vor ajuta să ajungi la greutatea ideala și să ai corpul pe care ți-l dorești, plin de sănătate și armonios din punct de vedere fizic.

Cursul RHYTHM ThetaHealing® nu este despre cine este cel mai slab și cel mai frumos! Este despre a fi confortabil cu corpul tău și a avea liniște sufletească și fericire, acceptând cine ești și îmbrățișând Divinitatea din tine. Ia-ți rămas-bun de la număratul caloriilor și de la sentimentele de vinovăție și rușine și bucură-te pe deplin de corpul tău, învață să te simți confortabil cu acesta și regăsește pacea și fericirea din interiorul tău!

La finalul cursului, fiecare student este pregătit să devină practician Theta Healing ca ThetaHealer® și, cu consensul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al acestei tehnici.

ThetaHealing® m-a ajutat să slabesc 15 kilograme, să-mi schimb mentalitatea și felul în care mă priveam pe mine înainte, mi-a schimbat complet viziunea pe care o aveam asupra lumii și să trec de la mentalitatea de angajat la cea de antreprenor.” – Sevinci S.

ThetaHealing® m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să comunic mai eficient, să am o relație mai bună și mai apropiata cu Atoatecreatorul, să înțeleg mai bine structurile psihice ale oamenilor, să-mi ajut terapeutic prietenii, să am mai multă răbdare și compasiune cu toata lumea cu care intru în contact, să știu cum să remediez orice afecțiune și situație neplăcută, să întâlnesc multe persoane de calitate, să fiu în siguranța că știu să iau decizii corecte, să slăbesc trei kilograme.” – Nadia I.