Meniu English language

Curs Abundență Nelimitată ThetaHealing® ONLINE

Online, 27-31 Octombrie 2021 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Curs Abundență Nelimitată Theta Healing cu Andrea Filip

Învățare experiențială Pentru absolvenți

2600 lei
DORESC SĂ PARTICIP

Abundență Nelimitatăpachet combo

(curs Theta® Jocul Vieții + curs Theta® Manifestare și Abundență)


🔴 Pentru a participa la aceste cursuri ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Pornim într-o curățenie masivă a minții, o debarașare de la convigerile limitative.

Descătușează prosperitatea și bucura-te de abundența infinită a vieții.

Este momentul ca ceea ce te-a impiedicat să îți împlinești intențiile să fie eliminat, curatat și lasat în trecut. Ai în tine resurse nelimitate de creativitate, originalitate, energie pe care le poți canaliza catre manifestările pe care ți le dorești. Aceasta este realitatea și nu promisiunea unui curs. Este pachetul tău interior cu care te-ai născut.

Din păcate atunci când erai copil ți s-a spus că „esti prea mic și nu poti face x”, „trebuie să mai înveți”, „trebuie să mai crești”, „banii se fac greu”, „unii au noroc, alții nu”, „suntem săraci” și multe alte lucruri care erau reale pentru cei care le enunțau, dar gata. Ai crescut, ai învățat, ești mare!!! Acum e momentul ca vocea mică din capul tău care te sabotează să își schimbe „placa” și să cânte niște melodii mai moderne.

Gândește-te există tineri de 23 de ani miliardari, există oameni care la 70 de ani își continuă studiile și devin doctori în diverse domenii, tânăra de 17 ani Malala Yousafzai a luat premiul Nobel pentru pace. Excepții!!! Zic unii. Dar cine spune să nu fim fiecare dintre noi o excepție. Să trăim o viața ieșita din normele care ne înconjoară, să ne asumăm rolul de creatori ai orarului, experiențelor și trăirilor noastre.

În aceste 5 zile ne vom identifica tiparele vibraționale care le întreținem sub forma obișnuințelor, gândurilor, emoțiilor dominante și le vom transmuta încât să vibrăm la un nou nivel, mai înalt. Aceste noi nivele vor corespunde unui grad superior de împlinire, fericire, venituri și unei perspective mai largi, cuprinzătoare și clare asupra vieții.

Vom vedea posibilități, lecții și beneficii unde înainte vedeam ziduri și frâne.

Vom transforma relații și felul în care noi participăm în ele, aducând mai multă înțelegere, ușurință, libertate de simțire și comunicare mai autentică.

Vom primi, manifesta și trăi ceea ce este deja al nostru, pus de o parte, dorit și vizualitat poate de ani de zile, dar ținut la distanță de vechile limitări.

Ne vom antrena într-un fel nou de a manifesta.

Bonus: ne vom antrena în eliberarea emoțiilor (letting go) de frică, rușine, vinovație în ceea ce priveste dorințele noastre. În plus, vă veți curăța de dependența de sărăcie, plângere de milă, amânare, epuizare (“work-a-holism”).

Intenția mea este să fie o emanație de voie bună și iubire, simplitate și ușurință în vindecările mentale și emoționale, o joacă pentru sufletul nostru prin care să ne regăsim și mai mult puterea creatoare și bucuria de a primi intențiile manifestate.


🔴 Pentru a participa la aceste cursuri ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Durata cursului Abundență Nelimitată Theta® dureaza 5 zile:

În primele 3 zile implementăm cursul ThetaHealing® Jocul Vieții, descrierea lui este aici: Curs Jocul Vieții ThetaHealing®

Apoi, următoarele 2 zile, implementăm cursul ThetaHealing® Manifestare și Abundență, descrierea lui este aici: Curs Manifestare și Abundență ThetaHealing®

  • Miercuri – 09:00-09:30 Înrolarea participanților; Curs ziua 1: 09:30-17:00;
  • Joi–Duminică – 09:30-17:00 Curs ziua 2,3,4 și 5; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00.

Participanții la cursul Abundență Nelimitată Theta® primesc:

  • manualele cursurilor ThetaHealing® Jocul Vietii + Manifestare si Abundenta, în limba română;
  • la finalul cursului Certificatele oficiale inregistrate si eliberate de ThetaHealing Institute of Knowledge®;

Locatia: Online (prin platforma Zoom);

Pentru participarea online, dotările minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști;

Detalii importante despre acest format de curs – Pentru a putea desfasura acest curs Theta® online, live, este necesara alinierea la reguli stricte si specifice conform cerintelor impuse de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanti, platforma utilizata cat si modul de participare.

► Investiție curs: 530 euro/persoană (2600 lei)*. Locul tău va fi rezervat automat doar după efectuarea și confirmarea plății. Pentru a păstra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate în ordinea confirmării plaților.

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

🎟️ până la data de 23 Oct. 2021 (inclusiv), taxa de participare este de 1800 lei* (beneficiezi de -30,77% reducere și economisești 800 lei);

  • după data de 23 Oct., taxa de participare este de 2600 lei (preț întreg).

Taxa de participare este nerambursabilă începand cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată, orarul și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 27-31 Octombrie 2021 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Ca participant primești:

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

DORESC SĂ PARTICIP