fbpx
Meniu English language

Cursul Anatomie Intuitivă ThetaHealing®

București, 06-22 august 2021 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Curs Theta Healing Anatomie Intuitiva cu Andrea Filip

Învățare experiențială Pentru absolvenți

5000 lei (-10%)4500 lei

Economisești 500 lei!

pana la data de 31 Iulie 2021

DORESC SĂ PARTICIP

🔴 Pentru a participa la cursul Anatomie Intuitivă ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Cursul ThetaHealing® Anatomie Intuitivă este suuuuperrrr. 😊

Dacă chiar îți dorești să faci curățenie generală în corpul și în viața ta, acesta este contextul potrivit. După 3 săptămâni de lucru, și distracție, vă promit că suntem cu toții alții. Și eu, și voi! Pentru că acest curs nu lasă pe nimeni netransformat.

Cui se adresează? Oricui este interesat cu adevărat să se cunoască și să își ducă viața la un următor nivel. Nu trebuie să știți anatomie, iar dacă știți… super. Este un curs deopotrivă valoros pentru medici și non-medici pentru că este vorba de mult mai mult decât funcționarea mecanică a corpului. Este o abordare care integrează și ne arată impactul minții asupra corpului. Pot participa persoane sănătoase și cu afecțiuni. Este bun pentru noi toți. Unii suntem aici pentru a fi vindecați, alții pentru a deveni vindecători.

Desigur că adevăratul vindecător este în noi, este Creatorul, este energia iubirii pe care o regăsim și o accesăm pentru a ne repune în starea de grație. Dar și noi avem rolul de a ne asista unul pe celălalt în acest proces. Evident că după ce ați făcut Cursul de Bază și Avansat ThetaHealing® deja știți să lucrați cu voi înșivă bine. Vă spun totuși că acest curs are surprize pentru voi… la care nici nu puteți visa.

Revenind la Cursul ThetaHealing® Anatomie Intuitivă: Timp de 15 zile (de fapt 5+1+5+1+5=17) te uiți la cine ești, cine îți dorești să fii și eliberezi, cureți, și pui în tine, în ființa ta tot ce este necesar pentru a-ți trăi viața pe care simți în sufletelul tău că o poți avea.

Se lucrează pe descoperirea și eliminarea blocajelor emoționale și mentale de pe fiecare organ și sistem din corp. Se înlocuiesc convingeri/paradigme limitative cu unele care să ne sprijine recreerea stării de sănătate și armonie, care este de fapt dreptul și programul nostru divin. Merităm și putem să fim sănătoși și la corp … și la minte. 😄

De asemenea se lucrează pe vindecare efectivă a bolilor din corp, indiferent de natura și gravitatea lor.

Se abordează pe zile astfel:

 • Ziua 1: atomi, microbi, paraziți;
 • Ziua 2: sistemul osos;
 • Ziua 3: sistemul endocrin;
 • Ziua 4: sistemul digestiv;
 • Ziua 5: sistemul respirator;
 • Zilele 6 și 7: inima și sistemul circulator;
 • Ziua 7: sistemul limfatic;
 • Ziua 8: sistemele excretor și sexual;
 • Ziua 9: mușchii;
 • Ziua 10: sistemul nervos;
 • Ziua 11: pielea;
 • Ziua 12: ochii;
 • Ziua 13: creierul;
 • Ziua 14: urechile;
 • Ziua 15: corpul în ansamblul;

Cum se desfăsoară zilele? În fiecare zi începem prin a discuta câte ceva despre respectivul sistem și organ. Puțină anatomie, dar mai ales care sunt emoțiile și programele care impactează starea de bine a acelui sistem sau organ. De exemplu în ziua despre inimă, discutam și lucram pe felul în care ne afectează gândurile și emoțiile celor din jur, cum comunicăm, impactul gândurilor negative asupra inimii până la punctul în care putem să ne producem un atac de cord, discutăm și despre cum avem grijă de noi și dacă permitem altora să ne îngrijească, despre cum ne percepem și cum ne percep ceilalți ș.a..

Apoi practicăm scanarea intuitivă și vindecare celorlalți, precum și a noastră pentru a ne conecta și identifica programele care ne afectează. Care este “adevărul” nostru despre aceste subiecte, ne uităm la ce ne ajută modul în care vedem viața și apoi accesând starea Theta cu ajutorul Energiei a Tot ce este – a Creatorului, cerem modificările și noile programe cu care ne dorim să ne trăim viața în continuare.

Cursul durează trei săptămâni, cu 1 zi de pauză la 5 zile de curs. Este obligatorie participarea în fiecare zi, iar zilnic se lucrează de la ora 9:30-16:30 (eventual 17:00… în funcție de exerciții).

În fiecare zi lucrăm muulllttt și frumos! Și cu fiecare eliberare, ne extindem ființa noastră și viziunea despre cine suntem și este atât de frumos să ne reamintim de puterea noastră, de cunoașterea pe care o avem.

Ce spun cei care au participat?

Pentru mine acest curs a fost sansa unei imersii profunde in necunoscutul fiintei mele,in acea parte de care nu sunt constienta dar care imi dicteaza o mare parte din viata. Am invatat multe despre anatomia sufletului meu si am transformat acele programe care ma limitau si poate chiar ma sabotau. A fost o experienta unica pentru care sunt recunoscatoare universului si tuturor celor care au fost implicati. Recomand cu caldura acest curs transformational tuturor celor care isi doresc o evolutie constienta accelerata si nu numai!.” – Carmina S.

Cursul de Theta m-a ajutat sa ma vindec de alergia la ceara de albine (la simplul contact cu pielea faceam soc anafilactic). La baza acestei alergii era frica de despartire corelata cu frica de a nu fi bun (atunci cand te desparti nu esti bun pentru ca celalalt sufera). De asemenea, am reusit sa ies dintr-o relatie toxica de peste 10 ani in care stateam de frica ca nu ma pot descurca singura financiar si ca traumatizez copilul. Eram dependenta de copilul meu si dintr-o relatie in care imi paralizam copilul in dezvoltarea lui, am schimbat relatia intr-una armonioasa si libera, in a fi fiecare noi insine, din control, in iubire.” – Elena A.

Cursul de Anatomie Intuitivă este minunat și vă invit cu drag,

Pe curând, 🙂

Andrea

Master, Certificate of Science ThetaHealing® Instructor


Durata cursului ThetaHealing® Anatomie Intuitivă – 15 zile:

 • Vineri, 06 august 2021 – Înregistrarea participanților orele 9:00-9:30; Curs ziua 1: 9:30-16:30;
 • Vineri, 06 august – Marți, 10 august 2021: Zile curs (1-5): 09:30 – 16:30 Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
 • Miercuri, 11 august 2021 – Zi liberă;
 • Joi, 12 august – Luni, 16 august 2021: Zile curs (6-10): 09:30 – 16:30 Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
 • Marți, 17 august 2021 – Zi liberă;
 • Miercuri, 18 august – Duminica, 22 august 2021: Zile curs (11-15): 09:30 – 16:30 Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;

Participanții la cursul ThetaHealing® Anatomie Intuitivă primesc:

 • manualul cursului ThetaHealing® Anatomie Intuitivă, în limba română;
 • la finalul cursului, Certificatele oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®;

🔴 Pentru a participa la cursul Anatomie Intuitivă ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

 • până la data de 31 Iulie (inclusiv), taxa de participare este de 960 euro* (4500 lei) (beneficiezi de -11,2% reducere și economisești 120 euro);
 • după data de 31 Iulie, taxa de participare este de 1080 euro* (preț întreg).

Locurile sunt limitate. Doar 25 locuri sunt disponibile.

Taxa de participare este nerambursabilă începand cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informatii suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

 Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată, orarul și alte detalii legate de participare.


DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Autor, Trainer și Coach,

Facilitator Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

București, 06-22 august 2021 Învățare experiențială Pentru absolvenți

5000 lei (-10%)4500 lei

Economisești 500 lei!

pana la data de 31 Iulie 2021

DORESC SĂ PARTICIP

Ca participant primești:

Manualul cursului în limba română

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

DORESC SĂ PARTICIP