fbpx
Meniu English language

Cursurile Suflete Pereche + Relația cu Dumnezeu ThetaHealing®

București, 05-08 noiembrie 2020 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Cursurile Suflete Pereche si Relatia cu Dumnezeu Theta Healing

Învățare experiențială Pentru absolvenți

1776 lei (-10%)1600 lei

Economisești 176 lei!

DORESC SĂ PARTICIP

🔴 Pentru a participa la aceste două cursuri ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Suflete Pereche ThetaHealing®

În acest curs abordăm, în mod specific, convingeri și temeri legate de găsirea sufletului tău pereche. Acest curs este o modalitate minunată de a afla ce îți dorești (conștient sau inconștient), cu adevărat de la un partener și de a atrage acea energie frumoasă către tine, fără să o cauți!

Majoritatea oamenilor sunt derutați de expresia „suflet pereche”. Cea mai mare parte a acestei confuzii este cauzată de faptul că există mai mult de un suflet pereche pentru fiecare persoană de pe pământ. Sufletele pereche sunt uneori compatibile și alteori nu. Un suflet pereche are o atracție magnetică, are ceva special. Un suflet pereche este complinitor experienței tale de viață, dar nu te poate face complet; mai întâi trebuie să fii complet tu însuți.

Cel mai bun mod de a afla dacă ești pregătit pentru un suflet pereche este prin lucrul asupra credințelor și fricilor limitative, pe această temă.

Exercițiile din acest curs Theta® te vor ghida să identifici ce lipsește în relația ta, să regăsești încrederea în tine, în sufletul tău pereche și să reaprinzi acea scânteie – dragostea este peste tot, dar fără a fi complet deschiși sau conștienți la tot ceea ce ne înconjoară poate trece cu uşurinţă pe lângă noi fără să ne dăm seama.


Relația cu Dumnezeu – Creșterea Relațiilor II – ThetaHealing®

De-a lungul vieții noastre, ar trebui să atingem iubirea în diverse stadii – dragostea de sine, iubirea pentru partenerul de viață, cum se simte să-ți iubești cu adevărat familia, să-ți iubești prietenii, să iubești lumea.

Iubirea perfectă și pură este energia Creatorului. Este o iubire inteligentă a tot ceea ce există, a creaţiei divine universale.

Această energie, această forță vitală, se află în fiecare atom și atomii sunt o parte din noi și parte din tot ceea ce ne înconjoară. Iubirea Creatorului în diversele ei forme ne este disponibilă pentru a fi experimentată, dar convingerile și temerile, adânc purtate în mintea subconștientă, ne împiedică, de cele mai multe ori, să ne lăsăm cuprinși și ghidați de ea.

Informațiile și exercițiile din acest curs Theta® ne antrenează în a face diferența între mesajele intuitive venite din partea divinității, a creatorului și mesajele percepute din substratul inconstient al ego-ului.


🔴 Pentru a participa la aceste două cursuri ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Participanții primesc:

  • suportul de curs, în limba română;
  • la finalul cursului Certificatele oficiale înregistrate și eliberate de ThetaHealing® Institute of Knowledge®;

Durata cumulată a celor două cursuri ThetaHealing® este de 4 zile:

Suflete Pereche Theta® • 05-06 Nov. 2020 • 2 zile

  • Joi – Înregistrarea participanților orele 09:00 – 09:30; Curs ziua 1: 09:30 – 16:30;
  • Vineri – 09:30-16:30 Curs ziua 2; Pauză de prânz între orele 13:00-14:00;

► Relația cu Dumnezeu Theta® • 07-08 Nov. 2020 • 2 zile

  • Sâmbătă – Înregistrarea participanților orele 09:00-09:30; Curs ziua 1: 09:30-16:30;
  • Duminică – 09:30-16:30 Curs ziua 2; Pauză de prânz între orele 13:00-14:00;

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

  • până la data de 28 oct. 2020 (inclusiv), taxa de participare este de 1400 lei* (beneficiezi de 12,5% reducere și economisețti 200 lei);
  • după data de 28 oct. taxa de participare este de 1600 lei* (preț întreg).

Locurile sunt limitate. Doar 25 locuri sunt disponibile.

Taxa de participare este nerambursabilă începand cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

 Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitatile de plată, orarul și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Autor, Trainer și Coach,

Facilitator Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

București, 05-08 noiembrie 2020 Învățare experiențială Pentru absolvenți

1776 lei (-10%)1600 lei

Economisești 176 lei!

DORESC SĂ PARTICIP

Ca participant primești:

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

DORESC SĂ PARTICIP