fbpx
Meniu English language

Frecvența Bucuriei – Serie Online Gratuită

Online, 19 Iulie ➝16 Aug. 2023 Webinar Gratuit Locuri disponibile

Webinar Gratuit Locuri disponibile

DORESC SĂ PARTICIP

FRECVENȚA BUCURIEI – TEHNICI PENTRU EVOLUȚIE

serie online gratuită, în 5 episoade

O viață liniștită, plină de iubire, care îți oferă bunăstare materială, succes profesional și timp pentru pasiunile tale!

Aceasta este intenția cu care îți ofer acestă serie online gratuită. Descoperă idei inspirante, practici concrete și sfaturi înțelepte, testate de mine cu rezultate încântătoare.

Urmărește online câte un episod nou, în fiecare săptămână, începând cu 19 Iulie până pe 16 Aug., în fiecare miercuri, începând cu ora 19:00 (ora României). Accesul gratuit la această serie se obține după înscrierea în formularul de participare pe care îl poți accesa prin butonul situat la sfârșitul acestei pagini.

Detalii importante:

pentru a vedea episoadele accesează săptămânal link-ul pe care îl primești imediat după înscrierea în formularul de participare;

doar la acel link și la ora stabilită se pot vedea GRATUIT aceste episoade;

difuzarea se face în fiecare Miercuri, de la ora 19:00 (ora României) și până se termină (vezi mai jos duratele episoadelor);

episoadele sunt difuzate GRATUIT DOAR la orele și zilele stabilite.


Dotări minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet (opțional căști).

🎟️ Te poți înscrie în acest program oricând în perioada lui de deșfășurare cu mențiunea că vei putea urmării exclusiv episoadele care urmează din punct de vedere cronologic.


Agenda episoadelor ce urmează să fie difuzate:

 

Episodul 5 | 16 August | Scopul Vieții Noastre | Durată: 130 min.

Vom adresa întrebările: Cine sunt? și Încotro mă îndrept?. În acest demers vom explora învățăturile marilor maeștri care ne-au lăsăt informații, tehnici și însăși conștiința lor pentru a ne fi călauze în călătoria sufletului pe Pământ. Ne vom relaxa în starea naturală a iubirii și liniștei, ne vom deschide către darurile subtile ale înțelegerii, și vom pleca eliberați de bagaje emoționale irelevante.


[A fost difuzat] Episodul 1 | 19 Iulie | ABC-ul Succesului ‣ Bani | Durată: 130 min.

Există oameni care orice (sau aproape orice) ating se preface în aur. Unii doar pe anumite domenii, alții în mai toate. Ce fac ei diferit? Sau poate nu este vorba de ceea ce fac, ci de ceva mai subtil, de ceea ce sunt. Dacă este vorba de ceea ce sunt, cum sunt ei ca fel de a fi, care sunt acele trăsături ale oamenilor de succes? Este posibil să ni le însușim și noi, și cum să facem acest lucru? Despre acestea este vorba în secțiunea dedicată principiilor.


[A fost difuzat] Episodul 2 | 26 Iulie | Puterea Minții Subconștiente | Durată: 102 min.

Un seminar despre ceea ce pare să ne bucure, ne stresează, ne înfricoșează, ne inspiră și câte și mai câte generează în noi clipă de clipă: gândurile și emoțiile. Adresăm întrebări precum: Ce este mintea? Ce sunt gândurile? În ce fel ne ajută sau ne sabotează ele? Suntem “programați” sau chiar alegem ce gândim? Cum și când se face programarea și cum să schimbăm ceea ce deja “e scris”? Cum să fim mai fericiți?


[A fost difuzat] Episodul 3 | 02 August | 7 Practici Spirituale Alese | Durată: 128 min.

Acest seminar dedicat sufletului este o invitaţie la a-l descoperi şi a-l regăsi pe Dumnezeu care se află în fiecare dintre noi şi la a ne conecta cu acesta în multiple feluri. Andrea Filip îţi prezintă şapte practici pe care le-a utilizat cu eficienţă în viaţa sa, precum şi exerciţii concrete de aplicare a acestora.


[A fost difuzat] Episodul 4 | 09 August | Introducere în ThetaHealing® | Durată: 99 min.

Subconștientul nostru este responsabil pentru cel puțin 90% din gândurile, emoțiile, acțiunile noastre din fiecare zi. Acesta este “pilotul automat” care ne conduce viața. Cu adevărat ne folosim mintea conștientă, activă mai puțin de 10% din zi. Mintea conștientă este foarte importantă pentru funcțiile de dișcernamant și stabilire a intențiilor. Ea poate procesa ceea ce este în mediul nostru (atât interior cat și exterior), concluziona, lua decizii și direcționa voința spre împlinirea scopurilor. Însă acest lucru este evident insuficient pentru majoritatea oamenilor.


 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru a participa la acest program, completați formularul dedicat și veți primi un email cu detalii legate de acces și participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Autor, Trainer și Coach,

Facilitator Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 19 Iulie ➝16 Aug. 2023 Webinar Gratuit Locuri disponibile

Agenda propusă este:

  • miercuri

    • 1900 - 2100

      Interval orar difuzare

DORESC SĂ PARTICIP