Meniu English language

Curs Jocul Vieții ThetaHealing® ONLINE

Online, 17➝19 Martie 2023 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Învățare experiențială Pentru absolvenți

1680 lei (-29%)1200 lei

Economisești 480 lei!

până pe 03 Martie 2023

DORESC SĂ PARTICIP

🔴 Pentru a participa la cursul Jocul Vieții ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Vrei sa te joci? Si vrei sa castigi fiecare joc din viata ta?

In paradigma in care am crescut, fiecare joc are castigatori si perdanti. Ori de cate ori nu avansam intr-o situatie, profesional sau personal, este pentru ca subconstientul nostru doreste sa ne protejeze de suferinte. Programele si emotiile stocate acolo anticipeaza o posibila frica, vinovatie sau rusine, care fac tot posibilul sa saboteze intentiile noastre marete.

In Jocul Vietii, lucram cu mostenirile primite de la parinti si stramosi, pe linie genetica, testam si eliberam zeci de convingeri si sentimente negative legate de succes, manifestare, progres, colegi si prieteni, parinti si societate. Timp de trei zile, se fac cate doua sesiuni de sapare pentru convingeri profunde, iar, la final, un puternic exercitiu de manifestare pentru o noua viata.

De asemenea, ne jucam cu aflarea Timpului Divin si a partenerului pentru Timpul Divin, rememorarea viitorului si, mai ales, facem toate acestea pentru a trai cu prosperitate, pentru a ne creste succesul profesional, a avansa in cariera, intr-un context de apreciere, iubire si sustinere.

Ai obosit sa fii un pasager in propria viata? Asaza-te acum pe locul soferului si fa ca visele tale sa devina realitate. Cursul Jocul Vietii te ajuta sa identifici ce anume te blocheaza si sa schimbi realitatea in afaceri, dragoste, relatii, sanatate, abundenta si apreciere de sine.

In Cursul Jocul Vietii Theta Healing, vei invata despre:

 • munca de sapare asupra convingerilor limitative – o abordare practica pentru indentificarea programelor profunde. Vei testa convingeri si programe care au legatura cu fiecare domeniu abordat in curs, pe care apoi le vei lucra si elibera rapid si eficient.
 • cum sa eliberezi obligatiile fata de parinti, cele care te limiteaza, obligatii istorice. Vei elibera credintele si sentimentele negative care au legatura cu parintii tai si care te limiteaza in relatia cu acestia, dar si cu ceilalti – furie, critica, respingere, asteptari, resentimente, frici si dezamagiri;
 • cum sa eliberezi traume si sa vindeci relatii din trecut. Mai esti inca legat la nivel energetic de anumite aspecte ale trecutului tau? Daca da, simti ca aceste legaturi te blocheaza in vreun fel si te tin pe loc? Ce anume din relatiile si locurile de munca din trecut iti consuma inca din energie? Ai atasamente fata de succesele sau esecurile experimentate de-a lungul vietii tale?
 • cum sa fii acceptat de societate. Ce ar spune prietenii si familia ta daca ti-ai schimba profesia? Ti-e frica ca vei ramane fara venituri daca faci acest lucru? Cum vor reactiona ceilalti la schimbarile pe care le faci? Ti-e teama ca vei fi respins de societate? Ai anumite convingeri mostenite de la parinti sau bunici legate de increderea in propria persoana? Iti dai voie sa fii cine esti cu adevarat?
 • cum sa faci fata presiunilor exterioare care vin din partea colegilor si egalilor tai. Cum vor reactiona colegii tai la schimbarile si la succesul tau? Vor fi gelosi sau furiosi? Oare relatia cu ei se va schimba?
 • Timpul Divin – stii ce este Timpul Divin? Ti-e frica de el? Oare deja esti sicronizat cu acesta si il traiesti?
 • cum sa primesti abundenta infinita si sa cresti numarul instrumentelor pentru a primi abundenta infinita. Vei arunca o privire asupra a ceea ce inseamna zona ta de confort si vei iesi din aceasta, indentificand blocajele care te impiedica sa faci acest lucru;
 • cum sa-ti cresti afacerea si sa eliberezi aspecte care te impiedica sa actionezi cu succes. Cat de confortabil te simti sa ai succes? Ti-e frica sa-ti folosesti in intregime potentialul si puterea?
 • cum sa te pregatesti pentru succes si sa-ti cresti puterea personala si influenta. Ce anume te impiedica te ai aceste lucruri? Daca aceste probleme s-ar rezolva, poti sa te bucuri de succes? Simti ca meriti aceste lucruri?
 • vizualizare si manifestare – un exercitiu puternic de manifestare. Toata munca de sapare si de lucru cu convingerile pe care o realizezi pe parcursul celor trei zile de curs te ajuta sa eliberezi nemeroase bariere astfel ca puterea ta de manifestare creste!

Acest curs de trei zile te va incanta si sprijini in viata profesionala. Vei dobandi instrumente si strategii pentru practica de predare si vindecare si iti va oferi abordari pozitive pentru a creste numarul cursantilor sau al clientilor. Este intens, amuzant si eliberator. Este despre tine, relatii, profesie, business, trecut si viitor. In esenta pornim de la ceva convingeri, sapam profund sa gasim radacini puternice, le scoatem si odata cu ele multe ramificatii se disolva facand loc noilor posibilitati pe care le vei manifesta.


Durata cursului Jocul Vietii ThetaHealing®:

 • Vineri – Înrolarea: orele 16:30-17:00; Curs ziua 1 – 17:00-21:00;
 • Sâmbătă– 09:30-16:30; Curs ziua 2;
 • Duminică – 09:30-16:30; Curs ziua 3;
 • Pauza de prânz între orele 13:00-14:00 și alte pauze scurte de 10-15 min..

Participantii cursului Jocul Vietii ThetaHealing® primesc:

 • suport de curs electronic, în limba română, în format digital securizat;
 • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.

Detalii importante despre acest format de curs – Pentru a putea desfasura acest curs Theta® online, live, este necesară alinierea la reguli stricte și specifice conform cerințelor impuse de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanți, platforma utilizată cât și modul de participare. După cum știi deja, predarea se întâmplă live, în timp real, iar prezența și atenția ta este necesară în fiecare zi, pe durata celor 3 zile de curs.

Dată desfășurare: 17➝18➝19 Martie 2023 (3 zile).

Locatia: Online, prin platforma Zoom – poți participa de oriunde ești;

► Dotări minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști;

► Investiție curs: 1680 lei/persoană*. Locul tău va fi rezervat automat doar după efectuarea și confirmarea plății. Pentru a păstra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate în ordinea confirmării plaților.

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

🎟️ până la data de 03 Martie 2022 (inclusiv), taxa de participare este de 1200 lei* (beneficiezi de -28,6% reducere și economisești 480 lei);

 • în perioada 03-10 Martie (inclusiv), taxa de participare este de 1456 lei (beneficiezi de -13,3% reducere și economisești 224 lei);
 • după data de 10 Martie, taxa de participare este de 1680 lei (preț întreg).

Taxa de participare este nerambursabilă începand cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată, orarul și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 17➝19 Martie 2023 Învățare experiențială Pentru absolvenți

1680 lei (-29%)1200 lei

Economisești 480 lei!

până pe 03 Martie 2023

DORESC SĂ PARTICIP

Ca participant primești:

Manualul cursului în limba română

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

Agenda propusă este:

 • vineri

  • 1630 - 1700

   Înregistrarea participantilor

  • 1700 - 2100

   Curs ziua 1

 • sambata

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 2

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

 • duminica

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 3

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

DORESC SĂ PARTICIP