Meniu English language

Redu Anxietatea – 21 day challenge

Online, 1-21 Sept. 2021 Învățare experiențială Locuri disponibile

Redu Anxietatea - 21 day challenge

Învățare experiențială Locuri disponibile

DORESC SĂ PARTICIP

Te trezești și primul gând e „ce fac azi!?”.

Apoi rutina zilnică se activează: cafea, duș, îmbrăcat, mâncat, lucru, mâncat, lucru, mâncat, acasă leșinat, căutarea a „ceva” care să mă satisfacă, măcar și o clipă, anestezia mentală la televizor/telefon ca să nu mai trebuiască să gândesc, culcarea, dar nu înainte de a inventaria problemele zilei, frustrările și temerile de viitor. Somn ușor.

Unde și când pe parcursul zilei, ți-ai observat, modulat, schimbat emoțiile? Cum ai trecut peste inevitabilele supărări cauzate de lucrurile care nu ți-au ieșit, comunicările pe care nu le-ai făcut și așteptările neîmplinite? Ai luat sau ai dat energie celor din jur? Ești o sursă de bucurie sau de disperare pentru cei din viața ta? Cum îți crești modjo-ul?

Redobândirea controlului asupra stării interne este esențiala pentru o viață armonioasă.

Cele mai frecvente emoții care ne țin ocupați și de care dorim să ne eliberăm sunt: rușinea, vinovăția, apatia-letargia, durerea, frica, sentimentul de lipsă asociat unei pofte sau dorințe nesatisfăcute, furia, aroganța.

Ne dorim în schimb să simțim: curaj, să fim ok, satisfacția oferită de a ajuta, starea de acceptare, inteligență, creativitate, iubire, bucurie, pace, liniște sufletească.

Credem că banii, o relație, copii, părinții, țara, prietenii sunt cei care au puterea, capacitatea și resursele de a aduce în viața noastră trăirile pozitive și tot ei, prin ceea ce fac, zic sau simt sunt cei care ne pot face viața mizerabilă.

Suntem de cele mai multe ori la cheremul vieții. Pare că tot ce putem face este să supraviețuim furtunilor, să profităm de minutele de plăcere, să sperăm într-un viitor care va fi mai bun și să organizăm cumva memoriile trecutului încât să ne deranjeze cât mai puțin.

Emoțiile… toți le avem și credem că și ceilalți le au ca și noi. Este un fel copilăresc prin care ne dorim să fim una cu omenirea și să trăim așa cum spune Lidia Buble: „noi gândim la fel, simţim la fel, iubim la fel, și nimeni n-are cum să ne doboare”.

Dar nu, nu gândim și nici nu simțim la fel.

Fiecare cu istoria sa personală, cu nivelul său intelectual, de maturitate emoțională, „triggere” și mecanisme psihice de a face față realității, așa cum o percepe. Împărtășim, într-adevăr, în umanitatea noastră, trăirea unor emoții precum frica, furia, mândria, tristețea, durerea, vinovăția. Dar fiecare le are în momente, cantități și durate diferite.

Vestea bună este că soluții sunt, pentru a putea să le modulăm, sau chiar transcendem. Cu alte cuvinte putem scăpa de sub tirania lor, de sub efectul lor limitativ, de aparenta putere pe care o au în viețile noastre.

Am adunat 21 de tehnici, practici, idei pentru controlul, schimbarea sau eliberarea de emoții distructive, mai ales frica/anxietatea. Le găsești, în fiecare zi, începând cu 1 Septembrie, pe platformele mele social media.

Apasă Follow sau Subscribe pe platforma care îți place ție cel mai mult, pentru a primi automat notificările:

Îmi place teribil felul în care pune problema Dr. David R. Hawkins pe acest subiect și sunt aliniată intenției sale din cartea Vindecare și Recuperare, prin acest program de 21+ de zile.: „Vom afla, în cele ce urmează, cum să nu ne mai fie teamă de teamă, cum să ne bucurăm de procesul în sine și cum să începem să ne simțim cu adevărat bine în pielea noastră, când ne vom da seama căam încetat să fim victimele fricii, larvele aflate sub influența acestei frici autopenetrante” (citatul este din cartea Vindecare și Recuperare, editura Cartea Daath, pag. 205).

Te îmbrățișez cu drag!
Andrea

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 1-21 Sept. 2021 Învățare experiențială Locuri disponibile

DORESC SĂ PARTICIP