Meniu English language

Curs REGĂSEȘTE-ȚI LIBERTATEA – Eliberare de obișnuințe, atașamente sau dependențe

Online, 23-27 noiembrie 2020 Învățare experiențială Locuri disponibile

REGASESTE-TI-LIBERTATEA-Andrea-Filip

Învățare experiențială Locuri disponibile

999 lei (-22%)777 lei

Economisești 222 lei!

pana la data de 18 Nov. 2020

DORESC SĂ PARTICIP

În experiența zilnică, mulți oameni se simt legați într-un mod distructiv și limitați, în diverse relații: față de partenerul de viață, copii, șefi, colegi sau alte persoane.

Există persoane dependente de substanțe, de anumite produse, precum țigări, alcool sau chiar droguri. Unii sunt într-o cursă de șoareci făcând în mod repetitiv și compulsiv acțiuni precum: cumpărături, verificarea email-ului, a Facebook-ului și Instagram-ului sau chiar și lucrul timp de 12+ ore pe zi, în fiecare zi.

Libertatea este o stare a spiritului în care ne simțim ok să alegem ceva, dar este la fel de ok și să declinăm acea opțiune. În raport cu atașamentele și dependențele însă acest lucru nu se întâmplă.

Mecanismele psihologice, fiziologice și chiar spirituale sunt atât de puternice încât nesatisfacerea sau lipsa acelor elemente produce disconfort, pentru unii chiar până la contemplarea sinuciderii. Sunt desigur și cazuri extreme în care unii preferă să își încheie existența în absența persoanei dorite. Alții intră în sevraj sau chiar dezvoltă psihoze sau afecțiuni mai grave dacă o anumită dependență nu este satisfăcută.

În acest program online te familiarizezi cu cei 10 pași necesari pentru o eliberare completă. Vom parcurge împreună o descriere succintă dar suficientă a acestora. În fiecare zi vom discuta și înțelege câte două componente ale formulei. Formula celor 10 pași (care de fapt sunt vreo 40+ itemi) provine din propria mea experiență și a soțului meu, Tiberiu, din sesiunile și cursurile ThetaHealing® pe care le-am susținut, precum și din alte învățături care mi-au completat cunoașterea. Inspirația divină ne-a revelat anumite aspecte noi pe care nu le-am găsit în cursurile de până acum, de aceea e posibil să fie aspecte sau valențe noi chiar în subiecte altfel familiare.

Partea deosebită și cea mai utilă este că în fiecare zi de curs vei experimenta lucrul efectiv sub formă de procese de sondare a subconștientului, contemplare și meditații ghidate. Vom aplica formula în 10 pași pentru eliberarea a 5 obișnuințe, atașamente sau dependențe.

Dacă miza îți este clară de la început, te invit să adresezi în primul rând acele obiceiuri sau atașamente pe care le ai deja. Dacă nu știi care sunt ale tale, ți-am pregătit o listă cu 50+: persoane, substanțe, activități, obișnuințe. Primești această listă după înrolarea completă în curs. Prin contemplare sau folosind testul muscular poți descoperi care sunt obișnuințele, atașamentele sau dependențele pe care le ai. Apoi alegi pe care dorești să lucrezi.

Ce primești la acest curs?

 • Metodologia celor 10 pași pentru eliberarea de sub dominația și influența obișnuințelor, atașamentelor, dependențelor.
 • Lucrul efectiv, sub formă de meditații ghidate, pentru eliberarea de 5 elemente:
  • 1 persoană de care ești atașată dar de care îți dorești să te eliberezi;
  • 1 substanță care îți consumă timpul, banii și te menține în automatisme;
  • 1 obicei prost de care nu reușești să scapi;
  • 1 emoție care te chinuie sau te frustrează frecvent;
  • 1 topic “surpriză”, care va reieși din nevoile participanților.
 • Un îndrumar schematic pe care îl poți folosi ulterior în lucrul cu alte adicții sau atașamente;
 • Acces online la DVD-ul Puterea Minții Subconștiente – pentru a lucra versiuni simplificate în cazul unor situații de viață deranjante dar care nu sunt atât de adânc înrădăcinate;
 • Posibilitatea de a revedea explicațiile timp de 1 lună – vei putea reface meditațiile ghidate de câte ori dorești, pe orice alte subiecte, timp de 30 de zile.

Însă, e mai important ce NU primești! Nu primești ideea că altcineva are putere asupra ta și trebuie să te salveze. Din contră, te vei îndrăgosti de puterea ta interioară de a-ți schimba viața și de a-ți vindeca corpul și relațiile. Vei simți dulceața și valoarea pe care eliberarea o aduce. Vei pleca cu mai puține suferințe, povești și durere. Aceasta este intenția și angajamentul meu pentru viața ta.

Cui se adresează acest curs? Oamenilor. Tuturor, dar mai ales celor conștienți că toate problemele de afară au o sursă înăuntru. Persoanelor care s-au lămurit că degeaba speră schimbarea celor din jur și că de fapt cel important este ca ei să fie ok.

Dar pentru că se cuvine să fie mai clar:

 • Persoanelor care doresc să se elibereze dintr-o dependență sau adicție;
 • Celor ce sunt în relații disfuncționale în care experimentează un puternic atașament;
 • Terapeuților de orice fel, care se confruntă cu clienți cu adicții și atașamente;
 • Medicilor cărora le place să își lărgească sfera de cunoaștere a psihicului și spiritului uman încât să lucreze holistic cu pacienții lor;
 • Psihologilor intersați de o abordare transpersonală, spirituală, a atașamentelor;
 • Și mai în glumă, mai în serios …
  • Femeilor dependente de soțul/bărbatul lor și de banii pe care el îi produce;
  • Workaholic-ilor și celor obsedați de carieră;
  • Sportivilor care își duc în exces plăcerea produsă de activitatea fizică;
  • Celor dependenți de știri și telenovele;
  • Părinților dependenți de oboseală;
  • Șefilor bântuiți de KPI, EBITDA, P&L;
  • Antreprenorilor dependenți de adrenalină și risc;
  • Bunicilor îngrijorați compulsiv;
  • Bolnavilor care au dezvoltat un atașament față de starea de a fi bolnav…

Fiecare modul durează între două și două ore și jumătate. Va fi trasmis în direct, online, prin platforma ZOOM. Intervalul orar al transmisiunilor este 10:00-12:30 (ora României), de luni până vineri, zilnic, în perioada 23-27 Noiembrie. Modulele vor fi înregistrate și îți vor fi disponibile ulterior, timp de o lună de zile, gratuit, pentru revedere, pe Vimeo, unde ulterior primești link și parolă de acces.

Vei fi inclus și într-un grup privat pe Facebook, unde vei putea împărtăși experiența și realizările tale, pune întrebări și primi extra informații și resurse.

Taxa de participare, pentru acest program compus din 5 module și resursele suplimentare oferite, este 999 lei/persoană. Pentru înscriere și achitare integrală, până pe 18 Nov. (inclusiv), taxa de participare este de 777 lei.

Te aștept cu drag și veselie,

Andrea


Acest curs se va desfășura LIVE, într-un grup privat, prin aplicația ZOOM, începând de luni, 23 Nov., până vineri, 27 Nov., de la ora 10:00 și va dura până la aproximativ ora 12:30.

Ce este necesar pentru a participa live la acest curs online?

Respectarea regulilor de conduită în platforma Zoom (folosirea numelui complet, camera video/web și microfonul să fie pornite și funcționale);

Prezența și participarea activă pe toată durata celor aprox. 2 ore și 30 min..

🔴 Acest curs va fi înregistrat astfel încât să îl poți parcurge ulterior dacă nu poți fi prezent când se va desfășura live.

Ce îți recomandăm pentru o experiență live cât mai bună?

 • acces la un computer/laptop/tabletă/smartphone cu o conexiune stabilă la internet (preferabil și o pereche de căști confortabile);
 • să fii într-un spațiu plăcut și nedistrași de mediu, pentru a putea participa activ atunci când este cazul.

Detalii importante privind acest curs:

► Durată: 5 Zile | Luni, 23 Nov. → Vineri, 27 Nov. 2020;

► Orarul zilnic:

 • înrolarea în grupul Zoom: 09:30-10:00;
 • desfășurare eveniment: 10:00-12:30.

► Platforma: ZOOM – foarte ușor de instalat, setat și utilizat;

Taxa de participare pentru aceast curs este 999 lei/persoană; Pentru înscriere și achitare integrală, până pe 18 Nov. (inclusiv), taxa de participare este de 777 lei(beneficiezi de 22,2% reducere și economisești 222 lei);

Link-ul de acces și parola pentru a accesa grupul virtual din Zoom, precum și invitația în grupul privat de Facebook, sunt trimise pe email, doar după efectuarea și confirmarea plății.

Taxa de participare este nerambursabilă începând cu 10 zile înainte de începerea evenimentului.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 23-27 noiembrie 2020 Învățare experiențială Locuri disponibile

999 lei (-22%)777 lei

Economisești 222 lei!

pana la data de 18 Nov. 2020

DORESC SĂ PARTICIP
DORESC SĂ PARTICIP