Meniu English language

Relația cu Mama – Program ONLINE

Online, 05➝09 Decembrie 2022 Învățare experiențială Locuri disponibile

Relatia cu Mama – Program ONLINE

Învățare experiențială Locuri disponibile

500 lei
DORESC SĂ PARTICIP

Mama. Cândva a fost centrul universului nostru iar pentru unii continuă să fie. Însă acest centru, odată cu trecerea anilor, și-a pierdut magia și perfecțiunea în ochii minții noastre. Totuși, declarat sau în secret, tot ce ne dorim este să o iubim necondiționat și să îi simțim iubirea necondiționată. Poate fi o intenție grea de atins, din multe motive: experiențe, amintiri, emoții, conversații, incompatibilități. Cu toate acestea, speranța rămâne. Apelăm pentru acest scop la negarea, reprimare, uitare, prefacere, evitare. Negăm că s-au întâmplat lucruri, ne reprimăm (re)sentimentele, uităm volițional anumite aspecte, ne prefacem că totul este în regulă, și evităm să ne vorbim, să ne vedem și să răscolim în rănile vechi, neștiind cum să le adresăm.

Acest program este un prim pas spre iertare, compasiune și reconciliere. Toate acestea vor face loc pentru mai multă iubire, pentru că în definitiv asta ne dorim cel mai mult.

Timp de 5 zile vei primi resurse, audio, video sau text, pentru studiu, analiză și contemplare.

Scopul este să te deschizi pentru a-ți (re)cunoaște adevăratele gânduri și sentimente față de mama (sau mamele, în caz că ai fost adopta(ă) sau ai trecut prin mai multe relații ale părinților tăi). Apoi, să îți creezi o nouă intenție, să alegi un nou fel de a fi pentru relația voastră.

Vei fi ghidat(ă) să:

 • Te uiți autentic la cum trăiește mama, în mintea ta
 • Îi conștientizezi darurile pe care ți le-a adus în ființa ta
 • Vindeci startul relației voastre, de la concepție și în pântec, înțelegând rolul acestor etape și cum s-au plantat încă de atunci semințele unor experiențe ulterioare
 • Cureți la nivel spiritual, câmpul energetic al relației cu mama ta.

Acestea vor fi procese individuale, relativ scurte, dar cu impact major. Implicarea ta îți va lua între o jumătate de oră și o oră pe zi. Poate dura și mai mult, dar doar dacă îți dorești.

Am pregătit pentru tine:

 • Fișe de lucru pentru explorarea relației prezente și dorite cu mama ta (dar poți să scrii direct într-o agendă personală, sau doar să le contempli mental, fără a lua notițe).
 • O meditație ghidată pentru eliberarea memoriilor sau suferințelor din timpul sarcinii
 • O meditație pentru curățarea spirituală a energiilor dintre voi
 • O meditație pentru manifestarea unei noi relații cu mama/mamele ta/le
 • Un exercițiu de completare/iertare
 • Un exercițiu de recunoștință

🗂️ Toate materialele scrise, audio și/sau video le vei primi pe email, în fiecare zi, timp de 5 zile. Ele îți vor rămâne și le vei putea reciti sau reaudia oricând ulterior.

Pentru acea săptămână vei fi invitat(ă) pe un grup de Facebook al programului, unde te invităm să ne împărtășești experiența ta și să ne adresezi întrebări dacă îți apar la care vom găsi cea mai bună variantă să îți răspundem.

Resurse necesare:

 • o adresă de email unde vei primi în fiecare zi materialul;
 • un cont de Facebook dacă dorești să fii cu grupul care trece prin experiența ta în acea perioadă și să comunici cu noi prin acest instrument;
 • o agendă pentru notițe, idei, revelații;
 • timp necesar: 30 min. /zi sau mai mult după preferința ta;
 • disponibilitatea și dorința de a-ți îmbunătății relația cu mama ta;

Te aștept cu drag și veselie,

Andrea


Detalii importante privind program online:

► Locație / Platformă: Online / Email și Grup Privat Facebook;

► Durată program: 5 Zile | Luni, 05 Dec. → Vineri, 09 Dec. 2022;

► Taxa de participare pentru aceast curs este 500 lei/persoană* .

🎟️ până pe 01 Dec. 2022, taxa de participare este de 425 lei* (beneficiezi de -15% reducere și economisești 75 lei); după data de 01 Dec., taxa de participare este de 500 lei (preț întreg).


Dacă dorești să îți îmbunătățești și relația cu tata am creat un program care adresează în mod particular și această relație.

*🎐 Participă și la Programul Relația cu Tata (16➝20 Ian. 2023) și vei beneficia de -44,5% discount din taxa totală de participare, astfel, pentru cele 2 programe online, taxa de participare scade la 555 lei. După preînregistrare, primești pe email acces și la această ofertă.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

 Pentru înscrierea la acest program, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 05➝09 Decembrie 2022 Învățare experiențială Locuri disponibile

DORESC SĂ PARTICIP