Meniu English language

Curs RHYTHM ThetaHealing® ONLINE – Pentru o greutate perfectă

Online, 06 Feb. 2022 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Curs RHYTHM Theta Healing cu Andrea Filip

Învățare experiențială Pentru absolvenți

600 lei
DORESC SĂ PARTICIP

🔴 Pentru a participa la cursul RHYTHM ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Știți care este unul dintre principalele motive pentru care oameni nu slăbesc? Pentru că nimeni nu vrea sa fieslab” și să „piardă„. Iar noi, în limbajul obișnuit, vorbim despre a „slăbi” și despre „a pierde în greutate” atunci când vine vorba de a duce corpul în starea lui de echilibru natural.

Ești pregătit să-ți găsești adevăratul ritm în viață? Schimbă-ți convingerile în timp ce înveți un mod nou, plin de entuziasm de a slăbi și… găsește-ți pacea interioară.

Rhythm ThetaHealing® nu este doar un curs despre cum să slăbești și să ajungi la greutatea ideală! Este și despre a-ți găsi ritmul real al minții, corpului și spiritului, în timp ce te conectezi la frumusețea ta interioară și te iubești pe tine prin propriile vise și dorințe! De asemenea, conține și secretul Viannei Stibal, creatoarea tehnicii ThetaHealing®, pentru a elibera kilogramele în exces.

Transformă-ți corpul cu ajutorul tehnicii ThetaHealing®, pentru a deveni o expresie autentică a Divinității. Eliberează greutatea în exces și descoperă cum să ai un corp rezistent, flexibil și sănătos!

Dă-i voie corpului tău să lucreze împreună cu tine, nu împotriva ta, eliberând convingerile limitative și traumele care te-au făcut până acum să fii fără putere și nemulțumit de modul în care arăți. Identifică blocajele care te împiedică să ai greutatea pe care ți-o dorești și schimbă-le instantaneu!

În cursul Rhythm pentru o greutate perfectă vei învăța despre:

 • cum să eliberezi convingerile limitative despre mâncatul în exces, aprecierea de sine, alimentație, exerciții fizice, corp;
 • cum să eliberezi frici legate de a fi gras sau a fi slab, de a fi puternic și de a fi frumos, care te împiedică să ajungi la greutatea ideală;
 • ce suplimente sunt potrivite și te ajută să scapi de kilogramele în exces, să îți întărești muschii și să ai o viață echilibrată;
 • cum să alegi alimentele potrivite care să ofere corpului tău substanțele nutrivite cele mai potrivite;
 • cum să alegi alimentele potrivite și să te bucuri de felurile de mâncare preferate fără să te simți vinovat;
 • cum să-ți convingi corpul să creadă ca face exerciții fizice în timp ce asculți muzică și te relaxezi.

De asemenea, vei primi de la Creator prin intermediul instructorului, sentimente pozitive care te vor ajuta să ajungi la greutatea ideală și să ai corpul pe care ți-l dorești, plin de sănătate și armonios din punct de vedere fizic.

Cursul RHYTHM ThetaHealing® nu este despre cine este cel mai slab și cel mai frumos! Este despre a fi confortabil cu corpul tău și a avea liniște sufletească și fericire, acceptând cine ești și îmbrățisând Divinitatea din tine.

Ia-ți rămas-bun de la număratul caloriilor și de la sentimentele de vinovație și rușine și bucura-te pe deplin de corpul tău, învață să te simți confortabil cu acesta și regăsește pacea și fericirea din interiorul tău!


🔴 Pentru a participa la cursul RHYTHM ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Durata cursului RHYTHM ThetaHealing®:

 • Duminică – Înrolarea participanților orele 09:00–09:30; Curs ziua 1: 09:30-16:00;

Participanții cursului RHYTHM ThetaHealing® primesc:

 • suport de curs, în limba română;
 • la finalul cursului Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge®;

Detalii importante despre acest format de curs – Pentru a putea desfasura acest curs Theta® online, live, este necesară alinierea la reguli stricte și specifice conform cerințelor impuse de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanți, platforma utilizată cât și modul de participare. După cum știi deja, predarea se întâmplă live, în timp real, iar prezența și atenția ta este necesară pe toată durata zilei de curs.

Locația: Online – poți participa de oriunde ești;

► Platforma: ZOOM – foarte usor de instalat și utilizat;

► Dotări minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști;

► Investiție curs: 600 lei/persoană*. Locul tău va fi rezervat automat doar după efectuarea și confirmarea plății. Pentru a păstra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate în ordinea confirmării plaților

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

🎟️ până pe 30 Ian. 2022, taxa de participare este de 444 lei* (beneficiezi de -26% reducere și economisești 156 lei);

 • după data de 30 Ian, taxa de participare este de 600 lei (preț întreg).

Taxa de participare este nerambursabilă începand cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat ți veți primi un email cu informații privind modalitatile de plata, orarul și alte detalii legate de participare.


DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 06 Feb. 2022 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Ca participant primești:

Manualul cursului în limba română

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Agenda propusă este:

 • duminica

  • 0900 - 0930

   Înrolarea participanților

  • 0930 - 1600

   Curs ziua 1

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

DORESC SĂ PARTICIP