Meniu English language

Curs Săpare Profundă / Dig Deeper ThetaHealing® ONLINE

Online, 05➝06 Noiembrie 2022 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Curs Sapare Profunda -Dig Deeper Theta Healing ONLINE - Andrea Filip

Învățare experiențială Pentru absolvenți

1680 lei
DORESC SĂ PARTICIP

🔴Pentru a participa la Cursul Săpare Profundă ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază și Avansat.

Cursul Săpare Profundă te ajută să devi competent și eficient în identificarea credințelor profunde care mențin în loc o anumită problemă în viața ta. La rădăcina oricărei situații care persistă se află memorii, traume, gânduri și emoții, pe care odată identificate le putem elimina cu ajutorul iubirii necondiționate și inspirației Creatorului, Lucrului asupra Credințelor și Sentimentelor.

Dacă nu poți să identifici cu succes adevărata origine a problemei nu vei ști ce convingeri să schimbi. De aceea schimbările pot fi doar temporare iar credințele negative care nu au fost curățate, dar sunt miezul problemei, vor fi în continuare bariere în calea adevăratei vindecări.

Timp de două zile vei aplica opt metode de săpare, în funcție de tema pe care dorești să o rezolvi. Fie că este vorba de manifestări care nu se întâmplă încă în viața ta, boli care te deranjează, probleme de familie sau în relația de cuplu, lucruri pe care le consideri imposibile de obținut în viață dar ți le dorești, le poți lua una câte una și rezolva.

Odată familiarizat/ă cu tehnicile de săpare le poți aplica oricând în viața ta sau, ca și terapeut, pentru a îți sprijini clienții. Tehnicile de săpare accelerează obținerea de rezultate și, în fond, acest lucru ni-l dorim cu toții. În loc să schimbi credință cu credință, știind că avem milioane de convingeri limitative, mai bine ne familiarizăm cu aceste instrumente și mergem direct la rădăcina problemelor. Într-un fel este vorba despre un mini curs de Anatomie Intuitivă ThetaHealing®, anticipând prin maniera de lucru următoarele cursuri în care bună parte a timpului facem săpări (cursuri de practicieni și de instructori).

La completarea cursului de Săpare Profundă (Dig Deeper), vei avea suficientă cunoaștere și experiență pentru a face în continuare munca de credințe asupra ta și asupra altora. Vei fi capabil să cunoști toate tehnicile de identificare și eliberare a credințelor ascunse care operează la nivel profund.

După absolvirea cursului de Săpare Profundă vei avea acces și te aștept cu drag la celelalte cursuri, cum ar fi Manifestare și Abundență, Relația cu Partenerul, Relația cu Dumnezeu, Anatomie Intuitivă, RHYTHM – Pentru o greutate perfectă, Jocul Vieții și altele.


🗝Absolvirea acestui curs este o condiție obligatorie pentru a avea acces la curricula extinsă ThetaHealing® și pentru a te bucura de multe alte experiențe de vindecare folosind această minunată tehnică.

Durata cursului Săpare Profundă ThetaHealing®:

 • Sâmbătă – Înrolarea participanților: orele 09:10-9:30; Curs ziua 1: 9:30-16:30;
 • Duminică – 09:30-16:30 Curs ziua 2;
 • Pauza de prânz între orele 13:00-14:00 și alte pauze scurte de 10-15 min..

Participanții cursului Săpare Profundă ThetaHealing® primesc:

 • suport de curs electronic, în limba română, în format digital securizat;
 • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.

Detalii importante despre acest format de curs – Pentru a putea desfasura acest curs Theta® online, live, este necesară alinierea la reguli stricte și specifice conform cerințelor impuse de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanți, platforma utilizată cât și modul de participare. După cum știi deja, predarea se întâmplă live, în timp real, iar prezența și atenția ta este necesară în fiecare zi, pe durata celor 2 zile de curs.

Dată desfășurare: 05➝06 Noiembrie 2022 (2 zile).

Locatia: Online, prin platforma Zoom – poți participa de oriunde ești;

► Dotări minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști;

► Investiție curs: 1680 lei/persoană*. Locul tău va fi rezervat automat doar după efectuarea și confirmarea plății. Pentru a păstra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate în ordinea confirmării plaților.

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

 • până la data de 15 Oct. 2022 (inclusiv), taxa de participare este de 999 lei* (beneficiezi de -40,5% reducere și economisești 681 lei);

🎟️ până la data de 01 Nov. 2022 (inclusiv), taxa de participare este de 1234 lei* (beneficiezi de -26,5% reducere și economisești 466 lei);

 • după data de 01 Nov., taxa de participare este de 1680 lei (preț întreg).

Taxa de participare este nerambursabilă începand cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată, orarul și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 05➝06 Noiembrie 2022 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Ca participant primești:

Manualul cursului în limba română

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

Acces grup privat de Facebook

Agenda propusă este:

 • sambata

  • 0900 - 0930

   Înrolarea participanților

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 1

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

 • duminica

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 2

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

DORESC SĂ PARTICIP