Meniu English language

Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE

Online, 19-21 August 2020 Învățare experiențială Locuri limitate

Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE

Învățare experiențială Locuri limitate

1680 lei
DORESC SĂ PARTICIP

Curs special ThetaHealing® Baza, ONLINE, pentru persoanele care au weekend-urile ocupate… sau dedicate celor dragi.

M-am gandit sa cream cursuri special pentru cei care ati prefera un curs in timpul saptamanii… suna bine?

Cui se adreseaza:

 • oameni de afaceri sau angajati care lucreaza in weekend;
 • celor care isi petrec sfarsitul de saptamana cu cei dragi;
 • celor pentru care le “pica bine” aceste date….

Ai auzit deja de suficiente ori ca subconstientul iti controleaza viata si vrei sa inveti cum sa iti controlezi tu subconstientul?

Atunci teoretic esti pregatit pentru a invata tehnicile ThetaHealing®.

Cursul de Baza Theta Healing este un curs pentru omul modern, care isi imbratiseaza si accepta natura umana si deopotriva spirituala. Este pentru cei care au inteles ca sunt mai mult decat corpul lor fizic si mintea hiperactiva, si care isi doresc sa devina maestrii propriilor lor vieti.

Ce este ThetaHealing®

ThetaHealing® este o tehnica de meditatie pentru omul modern, care vrea rezultate acum, care si-a acceptat natura umana si spirituala si doreste sa le traiasca pe amandoua din plin.

Mai este o conditie, sa fii deschis sa treci dincolo de felul obisnuit de a vedea lucrurile si a obtine rezultate si sa iti permiti un nou inceput. O re-conditionare a creierului tau cu o noua viziune asupra a Tot ce este sa iti devina manual de utilizare pentru viata. In noua viziune poti sa ai, sa fii si sa faci tot ceea ce iti doresti, vine din iubire si este pentru binele tau suprem.

Oamenii in general sunt surprinsi cand vad cum “gandeste” subconstientul lor, si inteleg de ce au ceea ce au in viata lor in prezent si de ce relatiile lor sunt asa cum sunt.

Cursul de Baza Theta Healing prezinta tehnica ThetaHealing® si se lucreaza cu aceasta tehnica atat individual cat si cu ceilalti participanti. Fiecare ajunge sa experimenteaza beneficiile si optiunile lucrului ‘in Theta’ astfel incat le este usor sa le aplice ulterior in viata de zi cu zi.

Esenta in cursul de Baza ThetaHealing este practicare tehnicilor care va permit sa va schimbati tiparele de viata mentinute in existenta de convingeri istorice, genetice, de baza sau sufletesti, fie auto-create, fie impuse din exterior.

Cursantul va invata sa iti identifice propriile convingeri si va practica eliminarea lor pentru un coleg din curs. Aceasta practica poate revela rapid sisteme de credinte care ar necesita ani de psihoterapie traditionala, aratand simplu corpului cum sa inlocuiasca credinte sau sentimente limitative cu unele pozitive.

Deoarece programele acestea sunt si cauza stresului interior, pentru ca sunt de multe ori in conflict cu mintea constienta, ele sunt adevarata sursa a multor boli. De accea cand veti inlocui anumite programe, veti putea experimenta vindecari spontane ale unor afectiuni fizice pe care le aveti de mult timp sau sunt deja acute.

Aplicatiile lucrului in Theta sunt multiple si rezultatele sunt clare:

 • pentru corpul fizic: te poti vindeca de afectiuni, sa eliberezi toxine, radiatii, metale grele;
 • pentru corpul emotional: eliberezi suferinte, traume, sentimente negative (frici, furie, anxietate, s.a.) din memoria celulara, din diferite organe, din structuri subtile;
 • pentru aura/campul tau energetic si spatiile in care iti petreci timpul: se pot elimina, daca exista, suflete ratacite, amintiri flotante, energii negative, blesteme, juraminte, vraji. Toate acestea se realizeaza extrem de simplu, rapid si fara frica;
 • pentru relatii: manifestare sufletului pereche; in plus creierul invata noi sentimente, se creaza noi neuroni si se schimba chimia creierului pentru a le putea produce, se elibereaza juraminte si legaturi care nu mai sunt potrivite s.a.;
 • pentru abundenta: inveti cum sa ceri si sa manifesti ceea ce iti doresti si este pentru binele tau suprem.

Alte topici si exercitii includ invatarea discernamantului cand lucram cu Ghizi si Ingeri Pazitori, o introducere in legile manifestarii, citirea viitorului, echilibrarea nivelului serotoninei si nonadrenalinei, eliberarea metalelor grele si radiatiilor, suflete pereche, spirite ratacite si implanturi, cele 7 Planuri ale Existentei, protocolul pentru a vindeca o varietate de conditii si boli lucrand cu Creatorul.

La sfarsitul cursului, studentul este pregatit sa devina un practician Theta Healing ca ThetaHealer®.


Durata cursului de Baza ThetaHealing®:

 • Miercuri – Inrolarea online: orele 9:15-9:30; Curs ziua 1: 9:30-16:30
 • Joi– 09:30- 16:30 Curs ziua 2; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00
 • Vineri – 09:30- 16:30 Curs ziua 3; Pauza de pranz intre orele 13:00-14:00

Participantii cursului de Baza ThetaHealing® primesc:

 • la finalul cursului Certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA;
 • cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial ThetaHealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Detalii importante despre acest format de curs – Pentru a putea desfasura acest curs Theta® online, live, este necesara alinierea la reguli stricte si specifice conform cerintelor impuse de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanti, platforma utilizata, modul de predare cat si taxa de participare.

Locurile sunt limitate. Doar 20 locuri sunt disponibile.

Locatia: Online – poti participa de oriunde esti;

► Platforma: ZOOM – foarte usor de instalat si utilizat;

► Dotari minime: un computer / laptop / tableta / smartphone cu o conexiune stabila la internet si de preferinta, o pereche de casti;

► Investitie curs: 350 euro/persoana (1680 lei). Locul tau va fi rezervat automat doar dupa efectuarea si confirmarea platii. Pentru a pastra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate in ordinea confirmării platilor.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 19-21 August 2020 Învățare experiențială Locuri limitate

Ca participant primești:

Manualul cursului în limba română

Cartea ThetaHealing scrisă de Vianna Stibal, editată la Editura Adevăr Divin

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

Agenda propusă este:

 • miercuri

  • 0915 - 0930

   Inrolarea online

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 1

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

 • joi

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 2

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

 • vineri

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 3

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

DORESC SĂ PARTICIP