fbpx
Meniu English language

Curs Relația cu Cercul de Apropiați ThetaHealing® ONLINE – Creșterea Relațiilor III

Online, 25➝26 Nov. 2023 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Învățare experiențială Pentru absolvenți

DORESC SĂ PARTICIP

🔴 Pentru a participa la cursul Relația cu Cercul de Apropiați ThetaHealing® este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Construiește-ți cercul de apropiați pentru a te dezvolta la cel mai înalt nivel!

Odată ce ai prins gustul dezvoltării și cunoașterii, nu te mai poți opri. Este o cale care ți se deschide și care continuă fără final. Poate că și tu ai avut momente când ai spus: ,,gata, mai fac acest curs și mă opresc, însă nu ți-a ieșit’’. A fost o pauză și ai început din nou, un alt proces. Cunoașterea este fascinantă, te atrage, te captează și îți transformă viața. Cum să te oprești când vezi că după fiecare curs viața ta se transformă?

De aceea, este important să fim înconjurați în acest proces de oameni care să ne înțeleagă, să ne sprijine și să fie dispuși să parcurgă această călătorie alături de noi. Antreprenorul și autorul american, Jim Rohn spunea asa: ,,Suntem media celor 5 oameni cu care ne petrecem cel mai mult timp’’.

Datorită acestui aspect este nevoie să conștientizăm faptul că oamenii care ne sunt apropiați au un impact major asupra noastră. Dacă împărtășim aceleași valori și virtuți cu cei din cercul nostru apropiat, șansele de a avea succes pe mai multe planuri au un potențial mai crescut. Însă dacă este invers, adică avem în preajmă prieteni aflați pe un nivel de conștiință mai scăzut decât al nostru, tindem să fim influențați și noi de acel câmp.

Cu ce dificultăți te confrunți în relația cu cei din jurul tău? Relațiile interumane sunt influențate de evenimentele marcante din copilărie, adolescență și chiar maturitate. De exemplu, o femeie adultă care a perceput în primii ani din viață că mama sa a avut un comportament rigid și rece, acea persoană va manifesta în viață același comportament ca al mamei sau opusul. Probabil chiar dacă își va iubi și aprecia prietenele, acea femeie nu va știi cum să le arate afecțiunea și prețuirea, pentru că nu a știut cum se simte să le primească. De aceea, este util să fim conștienți de tiparele pe care le-am dobândit,  mai ales în copilărie și cum acestea încă ne influențează realitatea.

Ar fi înțelept să recunoaștem la noi și în alții convingerile care ne limitează în avea relații conștiente, autentice și bazate pe o comunicare sinceră și blândă. În spatele unui comportament ,,ciudat’’ , disfuncțional, reactiv, stau credințe limitative pe care le vom transforma în acest curs de două zile.

În urma acestui curs vei învața:

 • cum să lucrezi cu tine pentru a atrage în viața ta oamenii potriviți evoluției tale.
 • cum să avansezi către succes în fiecare aspect al vieții tale, având în jurul tău oamenii potriviți;
 • cum să îți recunoști cercul tău apropiat și cum să discerni care este nivelul de dezvoltare al oamenilor din jurul tău;
 • cu ce prieteni este nevoie să te înconjori pentru a avea energie pozitivă;
 • cum să lucrezi cu fiecare etapă a minții, astfel încât să îți înțelegi propria persoană, dar și clienții și studenții (prin efectuarea unui test).

Durata cursului Relația cu Cercul de Apropiați ThetaHealing®:
  • Sâmbătă – Înrolarea participanților: orele 09:10-9:30; Curs ziua 1: 9:30-16:30;
  • Duminică – 09:30-16:30 Curs ziua 2;
  • Pauza de prânz între orele 13:00-14:00 și alte pauze scurte de 10-15 min..
  Participanții cursului Relația cu Cercul de Apropiați ThetaHealing® primesc:
   • suport de curs electronic, în limba română, în format digital securizat;
   • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.
   Detalii importante despre acest format de curs – Pentru a putea desfasura acest curs Theta® online, live, este necesară alinierea la reguli stricte și specifice conform cerințelor impuse de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numarul de participanți, platforma utilizată cât și modul de participare. După cum știi deja, predarea se întâmplă live, în timp real, iar prezența și atenția ta este necesară în fiecare zi, pe durata celor 2 zile de curs
    
   Dată desfășurare: 25➝26 Nov. 2023 (2 zile);
    
   Locatia: Online, prin platforma Zoom – poți participa de oriunde ești;
    
   ► Dotări minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști;
    
   ► Investiție curs: 1680 lei/persoană*. Locul tău va fi rezervat automat doar după efectuarea și confirmarea plății. Pentru a păstra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate în ordinea confirmării plaților.
    
   Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

   🎟️ până la data de 11 Nov. 2023, taxa de participare va fi de 999 lei (beneficiezi de -40,5% reducere și economisești 681 l

   • în perioada 11-18 Nov. taxa de participare este de 1234 lei (beneficiezi de -26,55% reducere și economisești 466 lei);
   • după data de 18 Nov., taxa de participare este de 1680 lei (preț întreg).

    Taxa de participare este nerambursabilă începand cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.
    Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.
    Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat ți veți primi un email cu informații privind modalitatile de plata, orarul și alte detalii legate de participare.
    DORESC SĂ PARTICIP
    Andrea Filip

    Curs susținut de

    Andrea Filip logo

    Psiholog, Autor,

    Instructor Sedona Method®,
    Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

    Online, 25➝26 Nov. 2023 Învățare experiențială Pentru absolvenți

    Ca participant primești:

    Manualul cursului în limba română

    Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

    Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

    Agenda propusă este:

    • sambata

     • 0900 - 0930

      Înregistrarea participanților

     • 0930 - 1630

      Curs ziua 1

     • 1300 - 1400

      Pauza de prânz

    • duminica

     • 2130 - 1630

      Curs ziua 2

     • 1300 - 1400

      Pauza de prânz

    DORESC SĂ PARTICIP