Meniu English language

Curs Relația cu Partenerul ThetaHealing® – (Creșterea Relațiilor I) ONLINE

Online, 18➝19 Mai 2024 Învățare experiențială Pentru absolvenți

Curs Relatia cu Partenerul Theta Healing cu Andrea Filip

Învățare experiențială Pentru absolvenți

1980 lei (-32%)1350 lei

Economisești 630 lei!

până pe 06 Mai 2023

DORESC SĂ PARTICIP

🔴 Pentru a participa la cursul ThetaHealing® Creșterea Relațiilor IRelația cu Partenerul este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor: Bază, Avansat și Săpare Profundă.

Descrierea cursului de către Vianna Stibal, fondatoarea ThetaHealing® & THInK® – Sufletele noastre pereche ne cunosc foarte bine la nivel spiritual și știu că trebuie să înveți să te iubești pe tine însuți pentru ca relațiile să funcționeze. Despre acest lucru este seminarul de creștere a relațiilor. Acest seminar este creat încât să iei următorii pași în relațiile tale, în evoluția ta și să înveți sentimentul unității. Acest seminar nu este doar pentru cupluri, ci pentru toată lumea care dorește să dezvolte o relație, o relație intimă, un parteneriat care să își atingă potențialul cel mai înalt. Creșterea relațiilor te va ajuta să construiești un parteneriat puternic, o fundație puternică, să-ți păstrezi relațiile fresh și noi, și este făcut să te ajute ca relațiile să funcționeze pentru tine. Învață cum să iubești cu adevărat o altă persoană și cum să-i lași să te iubească și ei; în timp ce elimini blocajele și obstacolele care ți-au fost transmise genetic de către strămoșii tăi. Când ne iubim cu adevărat, mergem la următorul nivel de iluminare. Vrei să știi cum să-ți trăiești viața fără să-ți fie frică de iubire? Fără vinovăție în relații? Să fii iubit de companionul tău? Participă la acest curs de creștere a relațiilor pentru ca să înveți cum.

Completările mele ?

Am participat la acest curs și apoi la cel de instructori în 2018. Surpriza a fost imensă să constat că deși mai lucrasem pe tema relației cu partenerul, 80% din materialul prezentat era nou și mi se potrivea, în sensul în care îmi arăta noi direcții de lucru pentru a-mi duce relația la un următor nivel de împlinire și satisfacție.

Multe dintre problemele pe care le avem sunt de fapt universale. Le-au avut și strămoșii noștri, și părinții iar noi avem posibilitatea să le corectăm încât să fim un exemplu de relații armonioase pentru copiii noștri. Probabil sunt așa-zisele păcate ale neamului, de genul complexelor de inferioritate sau superioritate care apar între parteneri, sentimentul de copleșire sau de insuficiență, fantasmele copilărești privind prințul din poveste și prințesa din castel, așteptarea ca soțul să fie eroul poveștii noastre iar soția să fie mama eroină.

Cursul abordează multe subiecte genetice dar se vorbește și despre energiile masculine și feminine (chiar dacă este vorba de relații între persoane de același sex sau în care rolurile se schimbă în funcție de cine încorporează mai mult o anumită energie).

E ușor să cauți un suflet pereche! Dar când îl găsești devine mai provocator, trebuie să trăiești cu el. Unii nu știți cum să vă lăsați iubiți complet. Alții au fost combinați în căsătorii aranjate care trebuiau să fie făcute funcționale. În India (sau chiar aici la noi la lipoveni uneori) încă se mai caută soțul pentru fiicele lor. Haideți să schimbăm tiparele prin care ne facem conviețuirea cu cineva dificilă! Cu atâtea credințe mă mir că mai și vorbim unii cu alții.

Creierul și sufletul nostru cresc și evoluează tot timpul. De aceea avem nevoie de un partener care să crească și el, cu care să vorbim, să ne împărtășim.

Cum se schimbă relațiile în condițiile în care venim cu răni profunde din trecut, când apare o boală sau cineva folosește/abuzează de substanțe și multe alte subiecte.

Ca să vă mai dezvălui dintre subiectele abordate:

 • regulile de cuplu;
 • jocurile de putere din relație;
 • timpul alocat unul pentru celălalt;
 • banii în cuplu;
 • influența socrilor;
 • rolul copiilor.

Cred cu tărie că este unul dintre cele mai puternice cursuri (la fel ca și cursul de Anatomie Intuitivă) și are capacitatea de a transforma aspectele materiale, mentale și spirituale ale relației și mai cred că singura problemă a acestui curs este că e doar trei zile dar este un bun început.

Subiectele odată identificate pot fi lucrate ulterior și individual sau cu un partener. Când știi ce ai de curățat nu rămâne decât să o faci iar această experiență, de a face cursul de relația cu partenerul, ne arată oglindă și la 360° cine suntem noi și cum suntem noi în relații. Evident odată ce ne schimbăm noi putem cere și ne putem aștepta la salturi minunate în experiența de a fi și alături de altcineva.


Durata cursului ThetaHealing® Relația cu Partenerul:

 • Sâmbătă – Înrolarea: orele 09:00-09:30; Curs ziua 1 – 09:30-16:30;
 • Duminică – 09:30-16:30; Curs ziua 2;
 • Pauza de prânz între orele 13:00-14:00 și alte pauze scurte de 10-15 min..

Participanții cursului ThetaHealing® Relația cu Partenerul primesc:

 • suport de curs electronic, în limba română, în format digital securizat;
 • la finalul cursului, Certificat Oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA.

Detalii importante despre acest format de curs – Pentru a putea desfășura acest curs Theta® online, live, este necesară alinierea la reguli stricte și specifice conform cerințelor impuse de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA cu privire la: numărul de participanți, platforma utilizată cât și modul de participare. După cum știi deja, predarea se întâmplă live, în timp real, iar prezența și atenția ta este necesară în fiecare zi, pe durata celor 2 zile de curs.

Dată desfășurare: 18➝19 Mai 2024 (2 zile).

Locația: Online, prin platforma Zoom – poți participa de oriunde ești;

► Dotări minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de căști;

► Investiție curs: 1980 lei/persoană*. Locul tău va fi rezervat automat doar după efectuarea și confirmarea plății. Pentru a păstra spiritul corectitudinii, locurile sunt alocate în ordinea confirmării plaților.

Opțiuni de plată pentru înscriere și achitare integrală*:

🎟️ până la data de 06 Mai 2024 (inclusiv), taxa de participare este de 1350 lei* (beneficiezi de -31,8% reducere și economisești 630 lei);

 • în perioada 06-13 Mai (inclusiv), taxa de participare este de 1680 lei (beneficiezi de -15,2% reducere și economisești 300 lei);
 • după data de 13 Mai, taxa de participare este de 1980 lei (preț întreg).

Taxa de participare este nerambursabilă începând cu 10 zile înainte de începerea cursului. Rambursarea în cazul în care nu mai puteți ajunge la curs se face în proporție de 75% până cu 10 zile înainte de începerea cursului, când devine nerambursabilă. Ea poate fi totuși folosită pentru participarea la un curs de același fel, timp de 1 an, fiind nominală și netransferabilă.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe e-mail: mail@andreafilip.com.

Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații privind modalitățile de plată, orarul și alte detalii legate de participare.

DORESC SĂ PARTICIP
Andrea Filip

Curs susținut de

Andrea Filip logo

Psiholog, Autor,

Instructor Sedona Method®,
Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®, prin THiNK® USA

Online, 18➝19 Mai 2024 Învățare experiențială Pentru absolvenți

1980 lei (-32%)1350 lei

Economisești 630 lei!

până pe 06 Mai 2023

DORESC SĂ PARTICIP

Ca participant primești:

Manualul cursului în limba română

Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge USA

Înscriere pe site-ul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing (cu consensul participantului)

Agenda propusă este:

 • sambata

  • 0900 - 0930

   Înregistrarea participanților

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 1

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

 • duminica

  • 0930 - 1630

   Curs ziua 2

  • 1300 - 1400

   Pauza de prânz

DORESC SĂ PARTICIP