Antreprenor traditional, antreprenor social, antreprenor spiritual. - Andrea Filip Antreprenor traditional, antreprenor social, antreprenor spiritual.
URMATOARELE EVENIMENTE :

Antreprenor

Antreprenor. Traditional. Social. Spiritual.

Ca si antreprenor social am creat in 2002 primul Centru de Dezvoltare a Carierei din Romania. Zece ani, peste 40 proiecte, mai mult de 30000 beneficiari, in Timisoara si Cluj-Napoca. Am iubit toate proiectele pentru ca au fost create de tineri dintr-un sentiment de contributie pentru alti tineri. Incepand cu 2009 impreuna cu sotul meu si alti antreprenori model am sustinut si dezvoltat o “noua specie” de antreprenori, prin intermediul programului Fabrica de Antreprenori. Pana in prezent peste 500 tineri au fost pregatiti sa isi inceapa viata de antreprenor intr-un fel unic, in care baza este integritatea si armonia. Noi credem si promovam acel fel de a fi si de a actiona in viata si in afaceri care porneste dintr-o expresie de sine, cu onorarea cuvantului fata de ceilalti, in care componenta de business este integrata armonios in toate celelalte aspecte ale unei vieti implinite (familie, sanatate, hobby-uri, calatorii, dezvoltare personala, s.a.).

Pentru activitatea de antreprenor social, contributia si lidershipul in comunitate,  am fost recunoscuta si apreciata de organizatii de prestigiu la nivel mondial: International Youth Foundation  si Global Knowledge Partnership.

Deasemenea sunt Partener al On Active, companie de consultanta in logistica specializata in sourcing, expediting si servicii de acuratete de stocuri. Afacerea este bazata pe aceleasi principii de integritate si excelenta si ne inspira nu doar sa ne servim clientii in cel mai profesionist si eficace fel ci sa ii incantam. www.onactive.ro

Opt In Image
Regaseste-ti stralucirea !
     Fiecare newsletter va cuprinde un scurt articol pe o tema frumoasa, o recomandare de resurse, o provocare pentru a lua o actiune si informatii privind urmatoarele evenimente / cursuri. Toate acestea menite să te sprijine in a trai o viată frumoasa si plina de iubire. 
    De aceea te invit să fii alaturi de noi!
                                              Cu prietenie,