Meniu English language

Antreprenor

Tradițional. Social. Spiritual.

Ca antreprenor social, am creat în 2002 primul Centru de Dezvoltare a Carierei din România. Zece ani, peste 40 proiecte, mai mult de 30000 de beneficiari, în Timișoara și Cluj-Napoca.

Am iubit toate proiectele pentru că au fost create de tineri, din dorința de a ajuta alți tineri. Începând cu 2009, împreună cu soțul meu și alți antreprenori model, am susținut și dezvoltat o „nouă specie” de antreprenori, prin intermediul programului „Fabrica de Antreprenori”. Până în prezent, peste 600 tineri au fost pregătiți să își înceapă viața de antreprenor într-un fel unic, bazat pe integritate și armonie.

Noi promovăm un fel de a fi și de a acționa în viață și în afaceri care pornește dintr-o expresie de sine, cu onorarea cuvântului față de ceilalți, fel de a fi în care componenta de business este integrată armonios în toate celelalte aspecte ale unei vieți împlinite (familie, sănătate, hobby-uri, călătorii, dezvoltare personală, ș.a.).

Pentru activitatea de antreprenor social, și de asemenea pentru contribuția și leadershipul în comunitate, am fost recunoscută și apreciată de organizații de prestigiu la nivel mondial: Internațional Youth Foundation (https://www.youthactionnet.org/fellows/149/) și Global Knowledge Partnership.

Ca antreprenor clasic, activitatea pe care o desfășor este aceea de educație a a adulților, prin oferirea de cursuri, seminarii live și video, produse audio – meditații, și cartea Regăseste-ți strălucirea.