Meniu English language

Instructor, Master și Certificat of Science ThetaHealing®

Certificat de Institute of Knowledge THiNK® USA și Trainer Autorizat de Ministerul Muncii.

Pentru mine, dar și pentru sute de mii de oameni din lumea întreagă, „Crema Cremelor”, în materie de educație pentru o viață extraordinară, este ThetaHealing. Și nu spun asta doar pentru că predau aceste cursuri, ci pentru că trăiesc eu însămi magia acestei educații.

Peste 2200 de oameni s-au inițiat în folosirea acestei tehnici la cursurile de bază predate de mine, și mulți au continuat curricula până la cel mai avansat nivel numit ADN3, totalizând peste 4600 de participări. Am livrat mai mult de 190 de cursuri de ThetaHealing, 700+ de zile de livrare, doar din aceasta tehnică. La acestea se adaugă zeci de seminarii pe temă dată, și sute de ore de terapii, discuții și prezentări.

Sunt Maestru și Certificate of Science în ThetaHealing, cele mai înalte repere ale acestei educații, fiind calificată să ofer 14 cursuri din curriculă: Bază, Avansat, Săpare Profundă, Anatomie Intuitivă, Boli și Afecțiuni, Manifestare și Abundență, Suflete Pereche, Relații cu Partenerul, Relația cu Dumnezeu, Relații cu Lumea, Jocul Vieții, ADN 3 ș.a.

Când am devenit Instructor de ThetaHealing în 2012 și am ținut primul meu curs, m-am simțit ca și cum pentru asta m-aș fi născut. A fost de parcă puzzle-ul pe care nu îl înțelegeam, amalgamul de experiențe și învățături primite de-a lungul timpului, au primit sens și valoare. Îmi face deosebită plăcere să învăț oamenii să lucreze în Theta, pentru că de fapt îi învăț să meargă Acasă. Acasă, în cel mai frumos loc din Univers, în sufletul lor, în natura lor divină, unde e multă pace, iubire, putere, și potențialitate infinită.

Prin ThetaHealing oamenii descoperă că pot, și se pot vindeca emoțional și fizic, pot lăsa trecutul să fie trecut, eliberându-se de bagajele amintirilor și relațiilor care îi țin pe loc, și își pot concepe și manifesta viitorul așa cum îl doresc în toate aspectele sale.

ThetaHealing este o educație pentru omul modern, care nu își mai neagă latura spirituală, ci o îmbrățișează și de bucură de ea. Reconectarea cu Sinele și cu Sursa vieții oferă beneficii multiple, accesul la o cunoaștere extinsă despre Universuri, la înțelepciune și sentimentul unui Sens al Existenței proprii în Creație.

ThetaHealing este simplu de înțeles și aplicat, și are beneficii imediate. Din punct de vedere pragmatic, oamenii învață să descopere și să elibereze complet din viața lor programe din subconștient care le influențează comportamentul, sentimentele, și sănătatea într-un fel nedorit (precum bolile cauzate de stres, depresii, lipsa încrederii în sine, sentimentul de a nu fi iubit sau dorit, resentimente și regrete).

Este minunat să fii la cârma propriului vapor, să poți să îl direcționezi către ce destinație îți dorești, iar, pe lângă asta, să poți influența mediul astfel încât să ajungi la destinație plutind pe ape limpezi și calme.

Cred, și acest curs mi-a arătat acest lucru în practică până în prezent, că toți oamenii sunt „intuitivi”, au capacități care depășesc logica tradițională, și pot să învețe această tehnică, redobândind controlul asupra gândirii lor subconștiente, așa încât aceasta să îi sprijine în a trăi o viață frumoasă!