fbpx
Meniu English language

Trainer dezvoltare personală

A fi cu oamenii într-un context de învățare, fie ca participant la un curs, fie ca trainer, îmi oferă cea mai mare bucurie.

Pe scurt, pentru cine vrea să vadă finalul filmului la început (ca să nu mai treacă prin emoții), vă spun direct: iubesc să predau. Și da, oamenii spun că „Se simte” și „se primește” pasiunea cu care împărtășesc idei, tehnici și istorii. Și place. Astfel, mii de oameni au fost la seminarii și cursuri, mai ales începând cu anul 2012, de când subiectele abordate sunt cele mai dragi și importante sufletului meu.

Cifre:

 • peste 2200 de absolvenți ai cursurilor de Theta Healing (bază), care au continuat apoi autocunoașterea, vindecare și evoluția lor în cursuri mai avansate
 • 190+ cursuri de ThetaHealing predate
 • peste 5000 participanti la seminarii (evenimente publice de 2-3 ore pe diverse teme)
 • peste 35.000 de persoane au participat online la seminariile de dezvoltare personală și evoluție spirituală

Copil fiind, când mă întrebau ce vreau să devin când voi fi mare ziceam că vreau să devin astronaut și cântareață, precum Angela Similea. Predând ThetaHealing se pare că mi-am împlinit, metaforic vorbind, ambele dorințe. Prin meditație oamenii pot explora universuri (interior și exterior), dimensiuni multiple, lumi paralele, iar un trainer în definitiv e și un performer :).

De-a lungul anilor, activitățile profesionale care m-au împlinit și încă mă încântă cel mai mult sunt acelea de a fi scriitor și trainer. Am fost în timp, dar nu mă mai regăsesc, și consilier de carieră, recruiter și coach.

Cred că noi toți, ca suflețele, venim pe Pământ ca să învățăm. Iar atunci când suntem într-un context educațional, suntem cel mai conectați la felul natural al sufletului nostru.

Din 2011 am formare de coach profesionist, din 2012 și „țertificat” oficial de formator de la Minister. Dar aceste preocupări erau deja și le aplicam în viața mea și lucrul cu oamenii de ani de zile. Primele participări la Train de trainers precum și traininguri livrate datează din perioada studenției (1999-2003). Tot atunci mă ocupam de recrutare și consilierea studenților. Cred în valoarea teoriei și practicii, cu sau fără diplome, dar le luăm și pe acestea când e cazul.

Desigur că fiecare dintre noi învățăm în fiecare clipă din viață, doar că nu prea ne acordăm timp să înțelegem, să contextualizam, și să integrăm experiențele prin care trecem, și de aceea de multe ori zilele sunt la fel, istoria se repetă, și pare că suntem într-un perpetuum mobile.

Cred că dacă ne-am opri câteva minute pentru a medita asupra zilei care a trecut și pentru a ne crea intențional viitorul, fiecare zi ar putea deveni o aventură și o mirare.

De aceea apreciez atât de mult cursurile. Pentru că inconștient, pentru cei mai mulți, sunt momentele de introspecție, analiză, auto-cunoaștere și planificare pentru o viață creată, nu doar trăită din reculul obiceiurilor trecute.

Temele pe care le-am abordat și livrat în traininguri până în 2007 au fost: Planificare și Dezvoltare a Carierei, Managementul proiectelor, Planul de afaceri, Managementul resurselor umane (al echipelor), Selecție și recrutare de personal, PR (Relații Publice), Vânzări, Branding personal.

Începând cu Fabricile de Antreprenori, un proiect educațional dedicat tinerilor cu aspirații în crearea afacerilor, am predat despre abordarea afacerilor din perspectiva valorilor, integrării într-o viziune mai largă a vieții, cunoașterii de sine și evoluției personale, comunicării autentice și integrității. Au fost 14 ediții ale Fabricilor, la care au participat peste 660 tineri care au învățat meserie de la mari meseriași, antreprenori mici, mari și și mai -mari în bani, dar cu siguranță mari la suflet.

În paralel cu predarea tehnicii ThetaHealing, am organizat multe alte seminarii și cursuri pentru a împărtăși din frumusețea cunoașterii și experiențelor rezultate din aplicarea altor tehnici și practici de lucru cu sine.

Am oferit seminarii la care au participat și luat valoare oameni din multe orașe în care ne-am deplasat pentru a le oferi (Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Baia-Mare, Iași, Oradea, Ploiești, Pitești, Arad, Brăila, Galați), peste 5000 în sală și 35.000 online.

 • Regăseste-ți strălucirea, cu ThetaHealing
 • 7 Practici spirituale
 • 7 practici alese, pentru Abundență materială, Relații Armonioase, Întelepciune emoțională, Iubire, Comunicare, Intuiție, Evoluție spirituală
 • Scopul vieții noastre
 • Puterea minții subconștiente
 • Karma și reîncarnarea
 • Vindecarea relației cu părinții, partenerul și cu tine
 • Eliberează stresul și bucură-te de viață
 • ș.a.

Regăsește-ți libertatea este cel mai nou și complex curs pe care îl ofer pentru a spijini oamenii să se elibereze de obișnuinte, atașamente și dependențe și este o cireașă de pe tort.