fbpx
Meniu English language
Influenta campurilor de vibratie de care suntem inconjurati
Despre Viață Scris de Andrea Filip

Influența câmpurilor de vibrație de care suntem înconjurați

În săptămânile anterioare am perceput cum sunt influențată de anumite câmpuri energetice. Am început cu cel de agresivitate, apoi am dat de depresie, care venea la pachet cu apatia și resemnarea, și cu un topping de plângere de milă.

Ce am observat, simțit și constatat lucrând cu aceste câmpuri m-a surprins foarte tare în prima etapă, apoi am înțeles, iar acum mi se pare ciudat că nu-mi era evident de la început.

Când spun că am lucrat cu ele mă refer la procedeul prin care intru într-o stare de meditație, liniștindu-mi mintea și corpul. Apoi cer ajutorul și facilitarea proceselor ce urmează de către Divinitate, și apoi sunt martor, observator al unor gânduri, idei, imagini și senzații care îmi „apar” pe ecranul conștiinței. Cu ceea ce apare, cocreez cu Dumnezeu rezultatele dorite, aducând în întâmpinare puterea intenției, rugăciunii și credinței mele, spre a fi susținute și împlinite de puterea divină. În sensul cel mai spiritual, rezultatele se referă la obținerea unor stări elevate de conștiință, la eliberarea-curățarea de tipare din inconștient/subconștient de vibrație joasă, și ulterior la manifestarea unor experiențe de viață frumoase și împlinitoare.

📑 Pe Pământ, în călătoria noastră, avem prieteni, colegi, colaboratori, vecini și membrii ai familiei care sunt de diverse vibrații. Unii sunt pașnici, iubitori, elevați. Alții, dimpotrivă, sunt nesimțiți, pesimiști, cinici, și ne strică cheful de viață și petrecerile.

Cu toate acestea, constatăm că nutrim iubire, suntem atașați și ne pasă de binele și al unora și al altora. Deși câteodată resimțim efectul nociv pe care unii îl au asupra noastră, asupra imaginii de sine și a ceea ce ne credem/vedem capabili în viață, continuăm să ne înconjurăm de ei sau păstrăm în mod activ legătura cu ei. Că e din iubire, din datorie, de vină sau rușine, în fond nu contează de ce o facem, cert este că o facem.

Pe măsură ce realizăm că prezența lor nu ne este utilă, nici benefică, vom căuta să îi evităm și să reducem numărul și durata interacțiunilor cu ei (dacă putem, dacă ne lasă mintea – programele, și conștiința). Dacă nu, rămânem conectați cu costul pierderii energiei, vitalității și inspirației.

Când asemenea persoane părăsesc domeniul fizic, cu alte cuvinte mor, ele merg în alte dimensiuni astrale care corespund vibrației lor. Se spune că suntem magnetizați către acele zone spirituale unde sufletele noastre se simt ca acasă, deoarece locuitorii acelor domenii sunt similari frecvenței noastre energetice. Cei ce se aseamănă, – ca valori, aspirații, credințe, vibrație – se adună: și pe Pământ, și în ceruri – oriunde ar fi aceste dimensiuni fizice sau nonfizice. În domeniul astral, al spiritelor, sunt multe zone. Ca un fel de cartiere, ele grupează sufletele aflate la același nivel de evoluție. Când noi ne gândim la cei plecați=„adormiți”=„morți”, în mintea noastră apar gânduri și emoții similare celor pe care le-am avea dacă ar fi încă întrupați, lângă noi, și am avea o conversație sau interacțiune reale.

Putem conștientiza că influența energetică negativă rămâne la fel de validă, fie că sunt aici sau acolo.

Corolarul e și el valabil. Când ne gândim la persoane evoluate, plecate „dincolo”, ele ne influențează în sensul creșterii vibrației noastre, fie că vorbim de o bunică iubitoare, un sfânt din religia noastră, sau de un mare învățător.

Pentru că fiecare suntem o expresie vie a unui nivel de conștiință, simpla noastră prezență modifică și influențează structurile cu care interacționăm. Ceea ce suntem, prin emanația sufletului, deja impacteaza locuri, obiecte și persoane, chiar și în absența unor acțiuni sau comunicări directe, prin simpla direcționare a atenției spre ele.

Are loc o transmisie nonverbală, la nivel de aură, iar prin osmoză ceilalți ne primesc dar ne și influențează starea.

Plastic descris, suntem precum o cerneală roșie, iar ei una albastră. În funcție de intensitatea noastră, de cât de mari și de colorați suntem, îl colorăm pe celălalt, sau el pe noi, mai mult sau mai puțin, dar din orice interacțiune ieșim „colorați”, cu efecte  mai mult sau mai puțin evidente.

În termenii nivelelor de conștiință, acceptarea, iubirea, pacea, bucuria sunt cele mai puternice culori, iar intenția fiecăruia dintre noi ar fi fain să fie aceea de a ne intensifica aceste nuanțe, și să le radiem în jur pentru a-i contamina cu ele pe toți ceilalți, indiferent cine sunt și unde sunt.

Cum ne aliniem la aceste câmpuri de vibrație înaltă? Prin hotărârea de a deveni astfel, și prin renunțarea la vibrațiile joase! Un prim antrenament în prezență ne poate ajuta să vedem ce trăiri nutrim în mod predominant în fiecare zi, pentru a ști de unde pornim. Familiarizarea cu scala conștiinței a lui Dr. David R. Hawkins ne poate lămuri asupra direcției de urmat și a pașilor pe care îi putem face în avansul sufletului. De fapt există mai multe modalități de a avansa, și sunt sigură că fiecare se simte atras de una sau alta în funcție de etapa în care este. Dar cea mai mare contribuție o are cunoașterea „nordului”. Setarea busolei interne astfel încât să trăim clipă de clipă cu intenția de a servi și de a fi o expresie a frecvențelor înalte. Pentru a face și noi la fel, înțelegerea a ceea ce înseamnă ele și a modului lor de acțiune este fundamentală.

Vrei mai multe idei pe tema dată? Ascultă aici o secvență din seria „Perspective”: „Cum putem face față atacurilor energetice?” la: https://youtu.be/gT1RAlK8HZE

Cu drag,

Andrea

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și altora!

Să păstrăm legătura!

Pentru alte informații și resurse pe care le simt valoroase și care îmi doresc să îți bucure mintea, inima și sufletul, te invit să te abonezi la newsletter. 💌

Te-ar putea interesa și

Ce este ego-ul
Despre Viață Scris de Andrea Filip

Ce este ego-ul?

Ego-ul, karma și „eul” sunt același lucru. Reducerea sau eliminarea acestuia înseamnă într-un fel revenirea la starea de dinainte de apariția acestuia. Dar, în realitate, este ca și cum am compcitește mai mult
Antreprenoriatul si evolutia personala
Despre Viață Scris de Andrea Filip

Antreprenoriatul și evoluția personală

Cât timp ești angajat, oarecum, există o zonă de confort în care cineva îți poartă de grijă. Este treaba „lui” să se asigure că îți plătește salariul în ziua 20 a fiecărei luni, indifecitește mai mult