fbpx
Meniu English language
Kinesiologia aplicata
Despre Subconștient Scris de Andrea Filip

Kinesiologia aplicată – Ce este și cum funcționează?

Toată informația despre orice este, a fost, sau va fi, este deja stocată în jurul nostru în ceea ce unii numesc câmpuri morfogenetice, Akasha, Baza de Date a Bunului Dumnezeu, sau oricum dorești să îi spui.

Dacă aceasta este o idee nouă pentru tine, cel mai simplu este să te gândești că și informația de pe internet vine „fără fir”, adică wireless, iar în jurul tău circulă multiple posturi de radio și TV pe care nu le prinzi cu cele cinci simțuri, și chiar comunici la telefon… fără fir. Deci ideea ar trebui să ți se pară acum naturală.

📑 Dacă în continuare te intrigă ideea că există și informații despre viitor, atunci te invit să consideri Universul care ne înconjoară ca pe un joc de calculator scris pe un CD. Atunci când cineva începe jocul, orice mișcare face jucătorul este deja anticipată de creatorii jocului ca o posibilă direcție de acțiune, și în programul/schemă logică a jocului este scrisă continuarea poveștii, indiferent de alegerea făcută. Așa și în cazul nostru, toate posibilitățile de a ne juca jocul vieții există ca potențialitate în matrice, iar noi putem „citi” acele rezultate care au cea mai mare probabilitate de împlinire. Cea mai mare probabilitate o au acele viitoruri către care ne îndreptăm prin prisma convingerilor din subconștient. Acestea ne determină 90% din viață și din rezultate. Deci, dacă nu ne place ce s-ar putea întâmpla, ar fi bine să vedem ce este în mintea noastră, și să schimbăm câte ceva ca să ne asigurăm că ne îndreptăm către un viitor dorit.

Kinesiologia folosește răspunsul muscular al corpului, care funcționează ca un fel de antenă, pentru a testa adevărul sau falsitatea unor afirmații (dacă ele există sau nu în câmpul de informație care ne înconjoară) sau cât de benefice sunt anumite tratamente.

Corpul nostru reacționează prin fi mai puternic, atunci când spunem adevărul, și prin a fi mai slăbit, când spunem ceva ce nu este adevărat.

Determinările și măsurătorile se pot face individual sau cu ajutorul unei alte persoane.

Acuratețea răspunsurilor se pare că este influențată de nivelul de conștiință al celui care face măsurătorile. Cu cât persoana este mai evoluată, deoarece fundamental motivația care stă la baza calibrărilor ar fi benefică vieții, cu atât rezultatele sunt mai valide.

Cei care calibrează sub 200 pe Scala Conștiinței, adică sub nivelul Integrității, nu pot face măsurători precise, deoarece motivația pentru care vor să afle informații este cel mai probabil nebenefică lor sau altora, sau felul în care ar folosi rezultatele ar fi neintegru.

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și altora!

Să păstrăm legătura!

Pentru alte informații și resurse pe care le simt valoroase și care îmi doresc să îți bucure mintea, inima și sufletul, te invit să te abonezi la newsletter. 💌

Te-ar putea interesa și