URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs Baza ThetaHealing® Bucuresti 08-10 mai 2020     Cursul Avansat ThetaHealing® Bucuresti 29-31 mai 2020

Sunetul creatiei

Jocuri de cuvinte si contemplari pentru o plutire eleganta prin ceea ce este…

Ideile sunt. In unde de posibilitate care plutesc in jurul nostru. Intentia de a le „avea” ne conecteaza pe acea frecventa si incepem sa descarcam prin filtrul constiintei noastre aceste unde si ele devin realitate ca un gand in mintea noastra.

Gandurile acestea pot fi imagini, sunete, cuvinte, senzatii. Unii preiau muzica inca nescrisa si o transpun in partituri de vis care ne delecteaza auzul. Altii preiau imagini si devin arhitectii de maine. Cei mai multi insa nu suntem prezenti si atenti la ceea ce „captam” cu antenele noastre.

O infinita creativitate ne este la dispozitie in fiecare clipa, doar sa ne deschidem minunatei mintii Divine in care toate exista, si cele cunoscute si cele necunoscute.sunetul creatiei

Imaginatia este momentul in care persona, eul mic, se duce la culcare, mintea constienta face o pauza si ne contopim cu spiritul, redevenim ceea ce suntem in esenta. Atentia acordata la ceea ce apare in experienta noastra atunci este Lumina constientei noastre care straluceste asupra unor aspecte ale nemanifestului. Suntem atunci co-creatori, manifestatori ai unor potentialuri care abia astepta sa se experimenteze pe sine, prin noi si tot ceea ce este.

Oricand ne dam voie sa cream, in minte si/sau in actiune, suntem Expansiunea!!! Extinderea infinitului in Manifestare, Creatia vizibila si impartasita. Incantarea in fata Jocului Formelor este naturala si apanajul celor care Vad.

Cel mai frumos cadou pe care il putem face omenirii este sa o Vedem. Sa ii vedem spiritul, esenta, iubirea, creativitatea, sa ne contopim cu ea intr-una stare de gratie. Cand te uiti la ceva, nu doar te uita! Lasa-ti inima si toata fiinta sa devina una cu obiectul privirii tale si lasa-te sa vezi cu tot ceea ce esti.

Daca tu nu esti nimic din ceea ce crezi ca esti? Daca astazi ai face un salt si ai vedea ca cine esti este o Prezenta Maiestuoasa? O gratioasa pulsatie de viata care are puterea de a se Forma, Fiinta in orice, care se contopeste in infinitate cu totul si Exista in acelasi timp ca punct de observatie in Eternitate…

A venit randul tau sa atingi inaltimile cerurilor… Atinge eternitatea si stelele… sunt parte din tine… din sufletul tau… Armonie… in suflet… in spirit… in soapta care rosteste numele tau prin care tu ai inceput sa existi si care, prin iubirea pe care a pus-o in tine, iti este sursa si esenta…