fbpx
Meniu English language
Actiune cu prezenta si intentie
Despre Tine Scris de Andrea Filip

Acțiune cu prezență și intenție

Creația apare când acționezi. Tot ce a fost creat a apărutpentru că cineva, cândva, undeva, a făcut ceva. Doar stând, nu producem nimic. Cu adevărat nu putem sta niciodată, deoarece, chiar și atunci când corpul pare să stea, mintease mișcă, gândurile ne zboară, inima bate, stomacul digeră, sângele curge. Aparent stăm, dar, de fapt, ne mișcăm inclusiv în Univers împreună cu planeta, pe orbită în jurul Soarelui. Lăsând filozofiile la o parte, este necesar să ne punem energiași abilitățile în slujba intențiilor noastre.

🔖 Acționează. În fiecare săptămână, fă măcar o activitate pentru fiecare dintre visurile tale. Fă ceva, oricâtde mic sau de măreț, care să te țină pe drumul împliniriilor.

Dacă dorești o vacanță exotică, de cinci stele și veniturile tale sau timpul liber pe care îl ai nu par să susțină dorința, poți face totuși acțiuni relevante în prezent. Îmi amintesc când doream să mă duc din nou în Asia de Sud-Est. Fusesem deja în Malaezia cu o bursă și îmi doream să revin în aceaenergie, între acei oameni minunați, în acel belșug de aromeși imagini care îmi răsfățau toate simțurile. M-am abonat lanewsletter-ele agențiilor de turism, verificam pe diverse site-uri prețurile zborurilor, am căutat hoteluri frumoase și la costuri rezonabile în zonă, am petrecut destul de mult timp explorând și „visând”. Partea frumoasă este că, atunci când tu faci 10% din muncă, completează Universul cu restul de 90%. De aceea, în căutările mele, am găsit o ofertă a guvernului thailandez care oferea la o zi petrecută la un hotel de cinci stele, o zi gratuită (subvenționată, de fapt, 100% de el). Am ajuns deci să stau la un hotel de cinci stele la preț de trei stele, iar hotelul de trei stele se încadra în bugetul meu.

Într-o agendă sau într-un fișier poți ține evidența acțiunilor luate și a rezultatelor obținute pentru fiecare dintre visurile, dorințele și aspirațiile tale mărețe.

Practica 5 | Cap. JOCUL VIEȚII – Extras din cartea Regăsește-ți Strălucirea

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și altora!

Să păstrăm legătura!

Pentru alte informații și resurse pe care le simt valoroase și care îmi doresc să îți bucure mintea, inima și sufletul, te invit să te abonezi la newsletter. 💌

Te-ar putea interesa și