Meniu English language
Ce iei cu tine cand pleci din această viata
Despre Tine Scris de Andrea Filip

Ce iei cu tine când pleci din această viață?

Ce iei cu tine când pleci din această viață?

Corpul?- Nu.

Relațiile? – Într-un fel. Nu așa cum par, ci așa cum sunt cu adevărat.

Cunoașterea? – Nu conținutul, în schimb concluziile da; nu ceea ce știi, ci ceea ce ai interiorizat.

Sufletul? – Da. Până când te identifici cu el (adică până la Iluminare).

Spiritul/esența ta divină? – S-ar putea ca de fapt el să fie cel care te ia de aici, atunci când forma, sau cine/ce ești tu nu mai este utilă în acest plan.

Poate că spiritul, atunci când murim fizic, dizolvă particulele pentru a le agrega apoi într-o altă formă, iar când murim sufletește dizolvă ego-ul pentru a agrega apoi elementele într-un alt tu.

Însă amintirea trecerii tale prin această lume rămâne eternă. Cu toții suntem cuprinși într-o bază de date imensă, într-o bibliotecă – Dumnezeu, și în ea fiecare fir de păr ne este numărat, fiecare gând, intenție și faptă memorate. De când am apărut și până în prezent, tot ce am fost, suntem și devenim, este ținut minte. Precum un părinte care își iubește copilul, și dorește să păstreze vie în inima lui amintirea primului zâmbet, primului pas, primului cuvânt, la fel și Tatăl Ceresc și Mama Pământ țin minte tot ce am făcut, facem și vom face. Nu pentru a ne pedepsi, sau trage la răspundere, nu pentru a ne evidenția greșelile, ci pentru că suntem Copiii lor.

Dumnezeul /Tată/Mamă/Creator ne-a creat cu iubire, din iubire, iar noi suntem iubiți necondiționat în fiecare clipă.

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și altora!

Să păstrăm legătura!

Pentru alte informații și resurse pe care le simt valoroase și care îmi doresc să îți bucure mintea, inima și sufletul, te invit să te abonezi la newsletter. 💌

Te-ar putea interesa și

Dezvoltarea multidisciplinara
Despre Tine Scris de Andrea Filip

Dezvoltarea multidisciplinară

70/20/10. În cartea „Google”, autorii recomandă ca orice companie să se axeze 70% pe produsele care aduc cele mai mari venituri, 20% pe produse cu potențial, și 10% pe idei nebunești, dar care pocitește mai mult