URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Dezvoltarea multidisciplinara

70/20/10. In cartea Google, autorii recomanda ca orice companie sa se axeze 70% pe produsele care aduc cele mai mari venituri, 20% pe produse cu potential si 10% pe idei nebunesti, dar care pot face o diferenta uriasa in lume, daca se dovedesc valide.

As lua aceste cifre in viata personala si le-as transpune in timp investit in dezvoltarea noastra personala, pornind de la intuitia ca o asemenea abordare ne-ar transforma in exponenti semnificativi in orice industrie in care actionam.

70% din timpul alocat formarii si studiului sa ne axam pe domeniul nostru principal. 20% sa alocam formarii complementare care, din punctul meu de vedere, daca esti inginer, poate fi orice de natura economica sau invers, daca esti economist, poate fi update tehnologic, iar daca functionezi in orice alt domeniu – cercetare medicala, spiritualitate, agricultura sau brutarie –, recomand informatii economice.

Restul de 10% le-as dedica explorarii unor domenii care aparent nu au nicio legatura cu ceea ce fac profesional. Poate fi arta (muzica, desen, grafica), pesti exotici sau hormonii la femeile insarcinate, orice poate fi obiect de studiu.

Cred ca, pentru a prospera material, oricine are nevoie sa se educe in privinta modului „modern” de a „face” si de a investi banii intelept, oricat de multi sau putini face sau isi doreste. Inteligenta in orice alt domeniu nu garanteaza succesul economic, dar combinate pot produce rezultatele dorite.

Daca, pe de alta parte, esti un geniu economic, poti face bani, dar nu neaparat si o contributie semnificativa la viata oamenilor care te inconjoara. Folosind parghia tehnologica, poti deveni mai eficient si poate chiar sa ii inveti pe altii ceea ce stii.

Adaugand culoare intelectului tau prin informatii despre domenii total irelevante celui in care profesezi, poti deveni foarte interesant si un companion de conversatie cautat.

Prea des talentele creative se ofilesc pentru ca stilul lor de viata nu corespunde potentialului lor si nu le sustine starea de bine fizica, precum si formarea continua.

Pentru cei neinitiati in domeniu, recomand carti simplute, dar relevante: Mitul managerului si Mitul intreprinzatorului, de Michael Gerber, Arta vanzarilor, de Zig Ziglar, Cadranul banilor si Ghidul investitorului, de Robert Kijosaki.

Daca esti deja „multidisciplinar”, asigura-te ca esti intr-un mediu profesional in care infloresti, iar ideile tale sunt ascultate si au sol fertil pentru a creste. Ar fi pacat sa se aleaga praful de ceea ce izvoraste prin creativitatea ta.

Spor la veselie si inovatie, sa ne bucuram cat mai curand de ceea ce ai adus lumii!