URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs Baza ThetaHealing® Bucuresti 08-10 mai 2020     Cursul Avansat ThetaHealing® Bucuresti 29-31 mai 2020

Descoperirea Prezentei lui Dumnezeu (continuare)

Scriam intr-un articol precedent ca am inceput sa il caut pe Dumnezeu in mine. Si l-am gasit ca Puterea si Prezenta care sunt in mine. Am continuat sa Il caut si ghici ce am mai gasit?

Viata.

Da, chiar asa, faptul ca am Viata, sunt Viata, sunt in Viata… cum vrei tu sa ii spui. Este o treaba importanta sa ne prindem ca insasi Viata din noi, din fiecare, este si ea un aspect al lui Dumnezeu din noi. Mi se pare hilar ca exista unii care cred ca nu exista Dumnezeu. Imi vine sa ii intreb: „Nu te supara, dar tu cum de existi? Ce te face sa fii?”. Sau mai sunt cei care cred ca sunt separati de Dumnezeu si pot crea o lume mai buna pe care sa o controleze ei cu mintea lor. Si pe acestia imi vine sa ii intreb: „Da’ pe tine cine/ce te tine in miscare? Sentimentul ca Esti de unde crezi ca vine?”.

Dumnezeu ca Viata care anima corpul este ca si curentul electric care pune in miscare aparaturile. Viata din noi este Energia care trezeste si permite functionarea mecanismelor fizice, mentale, emotionale. Evident, este o descriere usor copilareasca a unei realitati mult mai complexe, dar totusi pe bune! Viata din noi este marea smecherie. Luam acest aspect de la sine inteles si este normal sa fie asa, dar sa uitam de natura si sursa Vietii ne produce angoase si frici care sunt ireale.

De curand, la o inmormantare, am auzit o afirmatie geniala a preotului care spunea: „Nu moartea l-a luat pe fratele nostru, ci Dumnezeu”. Iluzia mortii ne face sa credem intr-o separare intre cei Vii si cei Morti. Ca si cum asa ceva ar fi posibil. Toti suntem Vii, pentru totdeauna. Frumusetea si impecabilitatea Creatiei consta in faptul ca Viata este ca si aerul care ne inconjoara. Pur si simplu este, nu dispare, ci pluteste. Intr-o continua miscare si eleganta armonie. Daca ar fi sa continuam metafora, viata se exprima ca niste tornade, care, atunci cand trec prin lume, aduna ganduri, oameni, obiecte, apoi se dizolva. Fiecare suntem o tornada care prin trecerea noastra transformam forme. :) Suntem Creatori si Distrugatori in dansul lumilor.