URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

Iubirea Hristica

Iubirea si iertarea reprezinta cele mai mari amenintari la adresa ego-ului, care se apara apeland la judecati si pozitionalitati adanc ascunse in inconstient.

Iar Dumnezeu a iubit atat de mult oamenii incat a dat pe Fiul Sau pentru ca sa ne reaminteasca faptul ca pacatele noastre au fost iertate. De fapt, primind iertarea in inima, sa ne eliberam de frici, angoase si tristete, si sa primim Darul Vietii. La fel cum Iisus a inviat si noi prin eliberarea de suferinte ne nastem din nou. Iar singurul pacat a fost si este doar Ignoranta. Constiinta Hristica este iubire neconditionata. Nu poti sa iubesti neconditionat si sa judeci. Iisus a spus “EU sunt Calea, Adevarul si Viata”.

Dar el nu se referea la eu=Iisus=corpul fizic, ci la esenta Sa Hristica, de Iubire. Cand lasi la o parte orice judecata si critica despre altii, despre tine, despre Dumnezeu, faci loc Hristului din tine, iubirea din tine sa iti binecuvanteze corpul, mintea si sufletul. Atunci fiecare vorba, fapta si rezultat poarta energia iubirii …si tu si eu si toti suntem atunci Mantuiti. Mantuiti de ignoranta si constienti de Iubirea care creeaza Universuri si te-a creat pe tine, pe mine si tot ceea ce este intr-o splendida si neasemuita frumusete si perfectiune.