fbpx
Meniu English language
Iubirea Hristica
Despre Divin Scris de Andrea Filip

Iubirea Hristică

Iubirea și iertarea reprezintă cele mai mari amenințări la adresa ego-ului care se apără apelând la judecăți și poziționalități adânc ascunse în inconștient.

Dar Dumnezeu a iubit atât de mult oamenii încât a dat pe Fiul Său pentru a ne reaminti faptul că păcatele, erorile și greșelile noastre au fost iertate. În esență, primind iertarea în inimă, ne eliberăm de frici, angoase și tristețe, și primim Darul Vieții.

La fel cum Iisus a înviat, și noi, prin eliberarea de suferințe, ne naștem din nou. Iar singurul păcat a fost și este doar Ignoranța. Conștiința Hristică este iubire necondiționată. Nu poți să iubești necondiționat și să (te) judeci. Iisus a spus “EU sunt Calea, Adevărul și Viața”.

Dar El nu se referea la eu=Iisus=corpul fizic, ci la esența Sa Hristică, de Iubire. Când lași la o parte orice judecată și critică despre alții, despre tine, despre Dumnezeu, faci loc Hristului din tine, iubirii din tine, să îți binecuvânteze corpul, mintea și sufletul.

Atunci fiecare vorbă, faptă și rezultat poartă energia iubirii …iar tu și eu și toți suntem Mântuiți. Mântuiți de ignoranță și conștienți de Iubirea care creează Universuri și te-a creat pe tine, pe mine, și tot ceea ce este într-o splendidă și neasemuită frumusețe și perfecțiune.

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și altora!

Să păstrăm legătura!

Pentru alte informații și resurse pe care le simt valoroase și care îmi doresc să îți bucure mintea, inima și sufletul, te invit să te abonezi la newsletter. 💌

Te-ar putea interesa și