URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs Baza ThetaHealing® Bucuresti 08-10 mai 2020     Cursul Avansat ThetaHealing® Bucuresti 29-31 mai 2020

Despre convingeri / programe

Multe convingeri negative ne modeleaza felul in care percepem un anumit domeniu si rezultatele din el. Ele sunt “adevaruri” pentru multi oameni, unele sigur ca si pentru tine, dar pentru cei care traiesc viata din plin, cu alte rezultate in acele domenii, ele sunt minciuni. Ceea ce crezi tu ca este adevarul actioneaza ca niste filtre care distorsioneaza si limiteaza viziunea asupra a ceea ce este. Ca sa schimbi ceva, al doilea pas (dupa cel de asumare a responsabilitatii pentru viata ta), este sa constientizezi si sa iti asumi povestea pe care o rulezi in prezent in capul tau.

Mintea ta este o gradina fertila in care cresc flori si buruieni. Trebuie sa vezi buruienile, sa le scoti si apoi sa plantezi in loc alte flori sau gazon pentru o viata eleganta si armonioasa. Unele buruieni sunt: “viata e o lupta”; “trebuie sa muncesc din greu pentru tot ce imi doresc”; “relatiile imi aduc suferinta”; “oamenii ranesc”; “nu sunt destul de bun”; “nimeni nu ma apreciaza”; “trebuie sa fac totul de unul singur”; “scopul scuza mijloacele”; “batranetea e o povara”; “nimeni nu ma iubeste”; “toti sunt amabili doar cand au un interes” s.a. Suna familiare? Ele sunt convingeri limitative, care iti rapesc bucuria, relatiile si vitalitatea.

Fara ele e ca atunci cand ai baut un pahar de vin si te-ai relaxat. Pana si mintea iti da pace, iarba e mai verde si oamenii mai prietenosi. E o gluma: “De ce bei amice? Pai cum altfel ar stii prietenii mei ca ii iubesc la ora 3 dimineata?“ Cand punem pe pauza povestea care ruleaza in mintea noastra radiem in mod natural spontaneitate, umor, amabilitate, iubire. Sincer si fara efort. Pentru ca ele sunt in natura noastra primordiala noi nu trebuie sa muncim ca sa le creem, ci doar sa dam la o parte ce le ascunde.