Meniu English language
Suntem creati dupa chipul si asemanarea Creatorului
Despre Divin Scris de Andrea Filip

Suntem creați după chipul și asemănarea Creatorului

Noi am fost creați după chipul și asemănarea Tatălui, nu Tatăl a fost creat după chipul și asemănarea noastră.

De aceea proiecția noastră, cum că Dumnezeu ar fi un „om” mai mare și mai înțelept este eronată.

Proiectând acest aspect asupra Sursei, am început să credem și despre noi că suntem doar atât, oameni. Pentru că, la un moment dat în evoluție, am înțeles că nu poate fi doar atât, că totuși există o esență divină în noi și am extins puțin viziunea despre noi la ideea că avem și un suflet.

De unde am putea începe…

Păi, în primul rând, ne uităm în jur și observăm că toți înțelepții care au descoperit Prezența lui Dumnezeu și au ajuns la Mântuire sau Iluminare spun că El:

Cum ar fi dacă am descoperi că și noi suntem la fel?  Și, mai ales, cum să integrăm această perspectivă în ceea ce vedem și știm sau experimentăm despre noi, prin cele 3-4 simțuri?

Hai să vedem dacă suntem în tot ceea ce este și suntem nelimitați!

Se pare că, conform noilor descoperiri științifice din fizica cuantică, chiar suntem nelimitați. Se știe deja că nu există o limită a corporalității noastre. Ceea ce pare a fi un corp având limita la nivelul pielii, când ne uităm la el prin niște microscoape ultraperformante, descoperim că totul, până și celulele din piele, sunt doar energie într-o continuă mișcare, ținută în loc de câmpuri și forțe încă nedescoperite.

Dacă nu există limite reale între noi și mediu, înseamnă că suntem parte integrantă și integrată în tot ceea ce este și că suntem interconectați simultan și etern cu tot ce este. Faptul că suntem parte din tot ce este e susținut de noile teorii ale câmpurilor morfice. Ele afirmă că suntem în permanență conectați la informațiile specifice rasei noastre, iar câmpurile morfogenetice ne conectează la cele ale neamului, astfel că, una peste alta, suntem legați de, și interconectați cu acest câmp informațional planetar, al conștiintei și inconștientului colectiv.  Însuși corpul nostru are antene la nivel celular și neuronal pentru toate aceste informații, iar funcționarea noastră ca indivizi este posibilă prin accesarea acestor date. Câmpurile morfice ne spun, nouă și celulelor, cum să ne dezvoltăm corporalitatea, și tot ele ne spun ce cunoaștere plutește acum pe planetă, făcând mai simplă învățarea de noi abilități.

Suntem atoateștiutori.

Nu crezi? Întreabă orice mamă! Mamele știu totul, la nivel intuitiv, despre copiii lor. Ele își dezvoltă această acuitate de a prinde postul de radio, frecvența pe care emite gânduri și emoții copilul lor și, pur și simplu, știu totul. Dacă și noi ne-am antrena să fim într-o stare pură și de iubire necondiționată, ca mamele în raport cu puiuții lor, am putea afla tot ce simte și gândește o altă persoană.

În materie de cunoaștere și performanță, în business și știință, în sport și artă, se vorbește de acea stare de flux sau de zonă, iar cei ce o accesează știu despre ce vorbesc. Este starea în care știi și poți orice, dincolo de rezonabil.

Suntem eterni.

Aici intrăm în zona științifică, prin care nimic nu se pierde, totul se transformă. Sau vorbim despre reîntrupare, sau putem vorbi despre Sursă.

Gândește-te că o mamă sau un tată nu își uită niciodată copiii, un artist nu își uită operele, la fel și noi, suntem în permanență în mintea Creatorului nostru. Diferența este că noi continuăm să fim susținuți pentru eternitate de această Energie și Inteligență care ne-a creat.

Cum putem fi siguri de acest lucru? Pur și simplu, putem să simțim adevărul acestei afirmații în sinele nostru! Sau, pentru cei ce nu cred în eternitatea sufletului…  le doresc să aștepte dovezi științifice. 😉

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și altora!

Să păstrăm legătura!

Pentru alte informații și resurse pe care le simt valoroase și care îmi doresc să îți bucure mintea, inima și sufletul, te invit să te abonezi la newsletter. 💌

Te-ar putea interesa și

Iubirea Hristica
Despre Divin Scris de Andrea Filip

Iubirea Hristică

Iubirea și iertarea reprezintă cele mai mari amenințări la adresa ego-ului, care se apără apelând la judecăți și poziționalități…citește mai mult