Meniu English language
Ganduri Celule fericite corp fericit
Despre Viață Scris de Andrea Filip

Celule fericite, corp fericit

Se spune că există o sursă a vieții, un Creator, o Inteligență infinită care organizează activitatea în Universul nostru. Ca în orice organizație, există și în Univers structuri, reguli, roluri. Regulile după care se derulează totul sunt Legile Universului, precum: legea germinației, legea gravitației, legea magnetismului, legea vitezei, a karmei ș. a. Creatorul/Dumnezeu, sau Inteligența aceasta (căreia poți să-i dai orice nume dorești) a decretat legile, iar noi ne supunem lor.

Se spune, și sunt de acord, că și noi am fost creați după chipul și asemănarea Tatălui (a Sursei). De aceea și noi putem crea legi pentru a guverna microcosmosul ființei noastre. Acestea sunt gândurile, credințele, paradigmele noastre. Celulele noastre care trăiesc în ființa noastră, dar și alte aspecte ale noastre mai eterice, sunt supuse deopotrivă legilor universale și „legilor” noastre individuale.

Așa cum noi suntem supuși legilor gravitației, tot la fel și celulele noastre sunt supuse legilor pe care le dăm noi.

📑 Care sunt legile/gândurile tale interioare?

„Nu pot, nu merit, nu știu…” sau „Sunt puternic, armonios, sunt iubitor…”?

Oricare ar fi ele, miniuniversul nostru se conformează. Dacă ele sunt gânduri negative, care ne produc un stres intern, corpul se îmbolnăvește, mintea se îngustează și ne limităm acțiunile…

De asemenea, așa cum noi oamenii suntem supuși vremii, ploaie, soare, etc., așa și celulele noastre sunt supuse „vremii” produse de emoțiile cu care le inundăm în fiecare zi: bucurie sau tristețe, supărare sau extaz…

Celulele, adică locuitorii universului ființei noastre materiale/manifeste, sunt influențate de mediul în care trăiesc, iar mediul este compus din informațiile și emoțiile pe care noi le transmitem prin tot sistemul.

Pe exterior, suntem supuși unui mediu informațional constituit din conștiința colectivă, iar noi ne expunem propriul miniunivers, corpul, la părți din ea, plus la propriile noastre legi (conștiința individuală).

În exterior, suntem supuși la energiile cosmice, radiații, vibrații, iar o parte dintre ele ne afectează, iar noi mai adăugăm/ creăm altele în miniuniversul corpului nostru, adică emoțiile pe care le trăim.

Dacă ne uităm în felul acesta la noi, ca cocreatori ai universului, putem realiza că suntem responsabili de miniuniversul complexului corp–ființă pe care îl avem sau care suntem. Întrebarea este: suntem mulțumiți de ceea ce creăm? Ne plac gândurile noastre care au natură de lege pentru corpul nostru? Sunt legi care permit organismului nostru să se extindă, să crească, să fie armonios?

Tu ce fel de gânduri ai? Gânduri ca „sunt sănătos și frumos!” sau ai decretat cumva că „sunt urât și bolnav!” ? Corpul tău acum după ce legi funcționează, ce trebuie să onoreze sau să respecte?

Vezi tu, așa cum noi nu putem schimba faptul că suntem influențați și supuși gravitației, așa nici corpul nostru nu poate schimba legile date de mintea ta. Iar dacă legea internă, gândul tău spune „sunt bolnav… sunt urat… sunt singur…!” corpul tău se supune acestor gânduri!

De aceea este important să acceptăm și să ne asumăm responsabilitatea pentru gândurile și emoțiile noastre. Ele ne creează universul interior.

Îmi place ce este în mine? Super! Nu îmi place ?… Atunci ar fi cazul să văd ce tot îmi spun și să schimb legile cu unele care îmi sprijină locuitorii. Nu pentru că trebuie, ci pentru că aceeași putere care ne-a creat există în continuare în noi, așa cum noi suntem în fiecare celulă a noastră..

La fel cum Sursa noastră dorește să fim fericiți și ne iubește, așa și noi putem să creăm cu iubire un mediu armonios în noi pentru ca celulele noastre să fie fericite.

🙂 Cum îți sună? Te invit să citești și un articol pe tema „Schimbarea convingerilor subconștientului”: https://andreafilip.com/despre-theta-healing/schimbarea-convingerilor-subconstientului/

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și altora!

Să păstrăm legătura!

Pentru alte informații și resurse pe care le simt valoroase și care îmi doresc să îți bucure mintea, inima și sufletul, te invit să te abonezi la newsletter. 💌

Te-ar putea interesa și

Cugetari din nimic
Despre Viață Scris de Andrea Filip

Cugetări din nimic

Ce a fost diferit pentru mine a fost că era o pace totală, în care gândurile erau undeva la periferia experienței și le percepeam doar ca pe un ecou îndepărtat; emoțiile și trăirile celor din jucitește mai mult
Uitarea
Despre Viață Scris de Andrea Filip

Uitarea

Sfântul Augustin (în Confesiunile sale), contempla cuvântul „uitare” și conceptul de memorie. El spunea că putem uita doar ce am învățat odată. Dacă un lucru nu a intrat în memorie, nu putemcitește mai mult