fbpx
Meniu English language
Indragostiti de Viata
Despre Viață Scris de Andrea Filip

Îndrăgostiți de Viață

Viața are, am putea spune (doar de dragul intelectului și al discuției), două părți: interioară și exterioară.

Fiecare avem o „viață” care ne animă, și o „viață” pe care o observăm în jurul nostru în plină desfășurare. În cercurile spirituale, aceste lucruri se cheamă Dumnezeu Imanent și Dumnezeu Transcendent.

🔖 Există persoane orientate fundamental spre aspectele exterioare, persoane care caută împlinirea și fericirea în afara lor, în obiectele, posesiunile, relațiile, activitățile, în cunoașterea pe care le au. Și există persoane fundamental orientate spre interior, care caută împlinirea și fericirea în descoperirea sinelui interior, a esenței lor.

Indiferent care este calea, se pare că ambele duc la un moment dat la un șoc divin. 🙂 Și anume la înțelegerea sau contopirea aparentei dualități, atunci când totul devine Una.

Setează-ți intenția să trăiești o viață dedicată Adevărului, și tot ceea ce este Falsitate va ieși la suprafață pentru a fi curățat și depășit. Este la fel ca atunci când vrei să înveți un sport nou, de exemplu tenis. După ce ai învățat acest joc, tot ce nu era tenis devine evident. În tenis nu lovești mingea cu mâna, nu o lovești cu piciorul, mingea nu trebuie să depășească anumite linii ș.a.

La fel se întâmplă și când te dedici Adevărului: tot ceea nu este Adevărat îți va fi evident. Vei avea multe oportunități de evoluție, dar rezultatul merită. Pentru că fiecare eroare de judecată despre tine, ceilalți sau viață, odată corectată, te va elibera, și vei putea să trăiești sentimentul de beatitudine al faptului de a fi îndrăgostit. De tine, de ceilalți, de Viață.

Îți recomand cu drag cărțile „Putere versus Forță” și „Adevăr versus Falsitate”, ale lui David R. Hawkins. Dacă ești serios în a-ți „curăța” viața, pentru a te bucura de VIAȚĂ!

Cu iubire,

Andrea

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și altora!

Să păstrăm legătura!

Pentru alte informații și resurse pe care le simt valoroase și care îmi doresc să îți bucure mintea, inima și sufletul, te invit să te abonezi la newsletter. 💌

Te-ar putea interesa și

Cine crede ca traieste in prezent
Despre Viață Scris de Andrea Filip

Cine crede că trăiește în prezent?

Am citit în urmă cu 16 ani „Puterea Prezentului” a lui Eckhart Tolle, și am fost fascinată de ideea de a trăi aici și acum. Astfel că m-am antrenat să fiu prezentă, iar acum chiar sunt, mult mcitește mai mult
Ce este viata
Despre Viață Scris de Andrea Filip

Ce este viața?

Ce este viața? Un experiment cosmic, prin care Eu pot să fiu, să fac, să am ceea ce aleg conștient (când sunt în cea mai completă „formă”) sau inconștient (când sunt în diferite planuri). Ecitește mai mult