URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 27-29 Mai 2020     Cursul Anatomie Intuitiva Bucuresti 15-31 iulie 2020

Indragostiti de Viata

Viata are, am putea spune (doar de dragul intelectului si al discutiei), doua parti. Interiora si exterioara.

Si fiecare avem o „viata” care ne anima si o „viata” pe care o observam in jurul nostru in plina desfasurare. In cercurile spirituale aceste lucruri se cheama Dumnezeu Imanent si Dumnezeu Transcendent.

Exista persoane orientate fundamental pe aspectele exterioare, care cauta implinirea si fericirea in afara lor, in obiectele, posesiunile, relatiile, activitatile, in cunoasterea pe care le au. Si exista persoane fundamental orientate in interior, care cauta implinirea si fericirea in descoperirea sinelui interior, a esentei lor.

Indiferent care este calea, se pare ca ambele duc la un moment dat la un soc divin. :) Si anume la intelegerea sau contopirea aparentei dualitati atunci cand totul devine Una.

Seteaza-ti intentia sa traiesti o viata dedicata Adevarului si tot ceea ce este Falsitate va iesi la suprafata pentru a fi curatat si depasit. Este la fel ca atunci cand vrei sa inveti un sport nou, ca de exemplu tenis. Dupa ce ai invatat acest joc, tot ce nu era tenis devine evident. In tenis nu lovesti mingea cu mana, nu o lovesti cu piciorul, mingea nu trebuie sa depaseasca anumite linii s. a.

Tot la fel cand te dedici Adevarului, tot ceea nu este Adevarat iti va fi evident. Vei avea multe oportunitati de evolutie, dar rezultatul merita. Pentru ca fiecare eroare de judecata despre tine, ceilalti sau viata, odata corectata, te va elibera si vei putea sa traiesti sentimentul de beatitudine de a fi indragostit. De tine, de ceilalti, de Viata.

Iti recomand cu drag cartile Putere versus Forta si Adevar versus Falsitate, ale lui David Hawkins. Daca esti serios in a-ti „curata” viata, pentru a te bucura de VIATA!

Cu iubire,

Andrea