URMATOARELE EVENIMENTE:
Curs Baza ThetaHealing® Bucuresti 08-10 mai 2020     Cursul Avansat ThetaHealing® Bucuresti 29-31 mai 2020

Pentru Eternitate

Mi-a picat fisa in urma cu doua saptamani ca avem cale lungaaaaaaa inainte. Cat de lunga? Lungaaaaa, fara final de lunga.

Citisem ca viata este eterna, ca sufletul traieste etern, ca Dumnezeu este etern… deci teoretic imi era clar. Doar ca in mentalul meu exista paradigma Existenta versus Non-Existenta. 

In trecut, cand viata ma provoca in feluri negative, ma gandeam in naivitatea mea ca moarte este o scapare. Atunci cand imi voi parasi corpul fizic, voi merge undeva in cer, un fel de Spa pentru suflet, unde ma voi relaxa si ma voi detasa de toate probleme lumesti. Apoi am invatat o versiune extinsa despre evolutia sufletelor si am inteles ca dupa moartea fizica urmeaza un „spa” daca sunt destul de „buna”, daca nu… sunt altfel de dimensiuni care nu sunt neaparat la fel de relaxante. Nu sunt „rele” nici acelea, dar nici „spa” nu sunt. Citind dupa cativa ani cartea lui Scarlat Demetrescu, Din Tainele Vietii si Ale Universului, am aflat alta solutie. Zicea acolo ca, la un moment dat, „scanteia divina” din noi, dupa ce isi implineste menirea si termina calatoria prin Univers, revine in „Sinea Tatalui”. Gata! Gasisem scaparea de probleme. Sau asa credeam atunci. Deci, daca moartea fizica nu ma scapa de probleme, ma va scapa finalul calatoriei sufletului meu cand ma voi dizolva in Sinea Tatalui. Iar atunci voi inceta sa mai exist. Acolo deci este scaparea suprema de toate problemele! Sau ?!?… Aceasta idee provenea dintr-o paradigma destul de profunda, si anume ca daca exist… se poate si opusul, adica sa nu mai exist. Credeam ca exista Existenta si Non-Existenta. Heheee, ce gluma cosmica… Pentru ca Dumnezeu este Existenta, Dumnezeu este in noi, in fiecare in parte, si Dumnezeu va Exista… pentru Totdeauna. La fel si noi! Pentru ca esenta fiecaruia dintre noi este acelasi, Unic, Dumnezeu. Si atunci cum scapam de probleme lumii? Sau mai bine zis, cum scap eu de ele :) ? Ca poate unii nu vor sa scape de ele.

Ma amuz, ma distrez si realizez profund ca Exist. Pentru Eternitate. Si orice problema daca n-o rezolv in „viata” asta… am tot timpul din lume sa o rezolv. Nu-i stres, nu-i graba, e timmmp din belsug pentru orice. 

Am in fata Eternitatea si Viata in mine ca sa ma bucur de ea. Si tu la fel, ai in fata o eternitate. Relaxeaza-te, joaca-te si sa stii ca nimic nu te poate „omori”. Esti Aici, Acum, pentru Totdeauna. :)


„Crearea si desfasurarea de Universuri este felul in care Ma distrez.”
(citat dintr-o conferinta a dr. David R. Hawins)