Meniu English language
Cum te pregatesti pentru restul vietii tale
Despre Tine Scris de Andrea Filip

Cum te pregătești pentru restul vieții tale?

Ce ai făcut azi pentru a-ți crea viitorul pe care îți dorești să îl trăiești?

Subconștientul tău ce părere are despre planurile tale?

Am constatat în ultima vreme că foarte multă lume este familiară cu termenii: conștient și subconștient. Mai puțin familiarizați sunt însă cu raportul de putere dintre cele două. Și anume, de 1:1.000.000!!! Adică subconștientul este de un milion de ori mai puternic decât conștientul. Cum arată acest lucru în viața cotidiană? Ca atunci când te hotărăști declarativ să te lași de fumat… sau să te apuci de mâine de dietă… sau să te apuci de mâine de sport…

🔖 Mulți oameni știu totul despre ce și cum ar trebui să procedeze pentru a scăpa de dependențe și totuși acest lucru nu se întâmplă cu ușurință. Tocmai pentru că în fundal, în subconștient, se desfășoară multe programe care ne spun altceva.

La fel se întâmplă cu obiectivele și visurile noastre. Le stabilim conștient și totuși se manifestă… unele… câteodată… parcă mult prea aleator pentru a fi amuzant.

Cum facem să trăim totuși viața aceea de vis pe care o merităm și ne-o dorim?

„Piața” abundă de oferte: cărți, seminare, excursii, experiențe ș. a. Unele ne promit fericirea în 5 pași în 7 zile, altele în 7 pași în 10 zile, altele în 21 pași în 30 zile, altele în x pași în y zile.

Ce îți recomand eu este în primul rând să înțelegi un principiu simplu. Universul este de natură vibratorie. Există lucruri care îți ridică vibrația și lucruri care îți coboară vibrația. Fă lucruri care îți ridică vibrația!

Fiecare dintre noi „vibrăm” la un anumit nivel. Și în permanență interacționăm cu oameni, unii cu vibrația mai mare ca a noastră, în prezența cărora simțim că „ne extindem”, și alții în spațiul cărora „ne stafidim”.  Alege-i pe aceia care te înalță. 🙂

Dacă vrei să înțelegi mai bine ce determină vibrația unui om sau a oricărui lucru din Creație îți recomand să citești lucrările lui David Hawkins. 

Se pare că vibrația noastră este unul dintre factorii care ne influențează puterea de a manifesta ceea ce ne dorim. Cu cât suntem mai elevați, cu atât mai mult pare că întreg Universul complotează la împlinirea visurilor noastre.Cum putem să ne creștem vibrația? Trăirea interioară și manifestarea de virtuți prin fiecare gând, vorbă și faptă este CHEIA 🙂

Nu știi ce virtuți să mai practici? Am aici o listă pentru tine: integritate, autenticitate, perseverență, disciplină, generozitate, recunoștință,  altruism, a fi în serviciul altora, onoare, demnitate, decență, smerenie, considerație, rezistență, empatie, noblețe, iertare, moderație, discernământ, devoțiune, veselie, creativitate, toleranță, ordine, răbdare, puritate, excelență, receptivitate, încredere  ș. a. 

Practicarea fiecărei virtuți cuprinde mai multe direcții:

• să o simți

• să o gândești

• să o manifești în vorbe și acțiuni

• să o ceri de la ceilalți

• să o recunoști și să o apreciezi când o constați în alții

• să fii recunoscător când alții o manifestă față de tine.

… până când devine parte integrantă din Cine EȘTI! Când viața ta devine o expresie vie a unei virtuți, tu ești cea mai înaltă expresie a unui aspect divin. Devii Virtutea respectivă.

Ce beneficii ai? Se pare că viața trăită „virtuos” este mai liniștită, mai împlinitoare, mai aproape de intenția lui Dumnezeu pentru noi atunci când s-a Gândit că am fi o idee bună.

Dacă pare prea complicat, am o soluție și mai simplă! În fiecare clipă alege să gândești, să spui și să faci acele lucruri care răspund la întrebarea: Ce ar alege Iubirea și Adevărul?  

Cu iubire,

Andrea

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și altora!

Să păstrăm legătura!

Pentru alte informații și resurse pe care le simt valoroase și care îmi doresc să îți bucure mintea, inima și sufletul, te invit să te abonezi la newsletter. 💌

Te-ar putea interesa și

Actiune cu prezenta si intentie
Despre Tine Scris de Andrea Filip

Acțiune cu prezență și intenție

Creația apare când acționezi. Tot ce a fost creat a apărutpentru că cineva, cândva, undeva, a făcut ceva. Doar stând,nu producem nimic. Cu adevărat nu putem sta niciodată,deoarece citește mai mult