fbpx
Meniu English language
Vizualizare si Manifestare
Despre Tine Scris de Andrea Filip

Vizualizare. Manifestare

În momentul în care știi încotro te îndrepți, tehnica cea mai utilă pentru a-ți accelera manifestările este vizualizarea. Ceea ce păstrezi în minte și în atenție tinde să devină realitate în universul fizic.

Acest lucru este valabil atât pentru cele „bune” cât și pentru cele „rele”. Dacă ne așteptăm să ni se întâmple lucruri armonioase, așa va fi, iar dacă ne așteptăm la lucruri dramatice, pe principiul „mai bine pun răul înainte, ca să nu fiu dezamăgit”, la fel va fi. Viață trăită este o profeție autoîmplinită. Când le spunem, mai în glumă, mai în serios, celorlalți „ți-am spus eu”, este, de fapt, o reconfirmare a puterii creatoare care există în noi, pe care o folosim pentru a manifesta realitatea. Cu cât conștientizăm mai repede imensa noastră capacitate de a da realitate fizică intențiilor noastre, cu atât ne prindem că nimeni nu ne face nimic și nimeni nu poate aduce în viața noastră ceea ce noi nu ne dorim.

🔖 Tot, dar tot ceea ce avem, simțim și trăim, noi am ales. Poate fi o afirmație greu de digerat dacă ai experimentat lucruri dramatice în trecut sau dacă în prezent viața ta e provocatoare. Dar gândește-te că fiecare lucru, situație sau persoană din viață ta a reprezentat odată soluția la altă problemă pe care o aveai.

Ce este vizualizarea? Este „visarea” cu ochii deschiși sau închiși a unei scene dorite, imaginându-ți participanții la acel moment, felul în care te simți, conversațiile care au loc, acțiunile care se desfășoară. Este mutarea atenției de la ce este și orientarea ei spre ce va fi. Este un act de creație la nivel energetic care impregnează matricea creației cu planurile tale.

Apoi ele se amestecă cu visurile tuturor celorlalți creatori, iar, la momentul și locul potrivit, se exprimă în materie pentru ca tu, cel în corp fizic, să le poți experimenta „pe viu”.

Evident, în procesul de vizualizare, le-ai trăit deja la nivel mental și emoțional și astfel, în plan fizic, materializarea visului permite unui aspect al tău – „experimentatorul” – să o trăiască, de asemenea.

Gândul este energie. Materia este energie. Sentimentele sunt energie. Cuvintele, sunetele, spațiul care ne înconjoară, totul este energie. O energie care are diferite „stări de agregare”. Fizica cuantică demonstrează rolul „observatorului” și impactul actului observării, astfel încât ne oferă dovada științifică pentru felul în care noi, prin vizualizare, avem un impact asupra
creației, la nivel subatomic. Alegerea intenționată a unui viitor face ca, dintre infinitele posibilități pentru viitor, să colapseze funcția de undă într-o particulă care este localizată și definibilă și iată! – materializare.

Când este cel mai potrivit moment să faci vizualizări?

Ce să vizualizezi? Toate intențiile tale de pe Tabloul vieții (Vision board), precum și mărunțișuri și drăgălășenii care să-ți coloreze ziua cu lucruri minunate. Poți vizualiza cum primești cadouri și complimente, cum te distrezi în conversații productive și vesele la lucru sau cu prietenii, cum savurezi o mâncare delicioasă, cum te plimbi relaxat, cum îmbrățișezi
persoane dragi și comunici cu iubire.

Îți recomand să citești și cartea Dorințe împlinite, scrisă de Wayne Dyer, care are informații utile pe tema manifestărilor. Orice visuri/dorințe ai, practică simultan non-atașamentul.

Practica 3 | Cap. JOCUL VIEȚII – Extras din cartea Regăsește-ți Strălucirea

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și altora!

Să păstrăm legătura!

Pentru alte informații și resurse pe care le simt valoroase și care îmi doresc să îți bucure mintea, inima și sufletul, te invit să te abonezi la newsletter. 💌

Te-ar putea interesa și