URMATOARELE EVENIMENTE:
Puterea Minții Subconștiente – Seminar Experiențial Online, 03 Sept. 2020     Curs de Baza ThetaHealing® ONLINE 19-21 aug. 2020

Despre Andrea Filip

Cine si ce sunt?

Sunt, la fel ca toti cei care ma inconjoara, un sufletel avand o experienta umana.
Si astfel, in fiecare zi, descopar si experimentez ce inseamna sa fiu Om.
Pana la aceasta varsta concluzia mea despre acest subiect este ca … mai am muuulte de inteles … despre tot … si TOATE.

Ca si jocuri in viata personala mi-am ales si m-a ales sa-i fiu mamica un baietel extraordinar care ma uimeste tot mai mult. El ma invata cum sa ma topesc in iubire. Vine la mine, imi ia obraji intre palme, isi apropie fata dulce sa il pup si imi spune “besc”.

Andrea Filip

Am ales deasemenea sa fiu sotie, si am un sot care ma completeaza, alaturi de care am crescut emotional, profesional, intelectual si spiritual. Impreuna descoperim lumea si … lumi noi din ce in ce mai fascinante. Alaturi de el am inceput calatoria in dezvoltarea mea personala, atunci cand in 2004 am participat la primul meu curs Landmark Education, si am inteles ca fundatia solida a oricarei relatii (cu altii sau cu noi insine) este integritate insotita de autenticitate. Atunci nu stiam ca acel prim curs va declansa un razboi interior intre Cine credeam eu ca Sunt si sunt Sunt de fapt.

Am inceput sa imi doresc si sa simt ca pot avea o viata extraordinara si putere, si vorbesc aici de o putere interioara care rezida in pace, liniste sufleteasca si iubire. Pentru a le obtine am lucrat. Mult. Cu mine. Am facut curatenie. Am iertat si m-am iertat. Am adus integritate in toate relatiile mele. Si nu a fost cel mai placut proces, nici cel mai usor. Insa … A MERITAT.

Si de atunci am inteles si am vazut in jurul meu ca integritatea este o valoare si o virtute foarte pretioasa. Ea ofera un cadru pentru a ne trai viata armonios si elegant. Iar atunci cand suntem inconjurati de oameni care apreciaza, onoreaza si traiesc cu integritate, Viata functioneaza. Proiectele functioneaza. Relatiile functioneaza. Oricand un domeniu nu functioneaza, este pentru ca acolo lipseste Integritatea.

Cam in aceasi perioada am savurat scrierile lui Osho. A fost o mare revolutie in creierul meu. Mi-a spart paradigme, multe, una dupa alta. A “distrus” catolicismul din mine, in schimb mi-a deshis ochii mintii catre spiritualitate. Una libera de dogme, in care sunt libera sa caut cine, unde, cum e Dumnezeu. Si imi place ce gasesc. Am lasat “crede si nu cerceta” si actionez din: simte, descopera, experimenteaza, exploreaza, creaza … Fii …Este… Esti!

Apoi am descoperit Prezenta. Cumva, ca in toate povestile fericite, am ajuns sa citesc cartea lui Eckhart Tolle, Puterea prezentului. Era in 2005, cu cativa ani buni inainte ca ea sa devina best seller si sa ajunga in Romania. Apoi am avut norocul sa ajung in SUA si sa cumpar a doua lui carte, Un nou Pamant. Mai adaug vreo 40Gb de audio-book-uri si video-uri cu Eckhart si am gasit in mine Linistea si Pacea. Si le iubesc! Inainte cautam adrenalina, acum aleg serotonina ;) Oare m-am maturizat?

Acelasi prieten in casa caruia descoperisem Puterea prezentului mi-a dat un SMS in 2007 care avea doar un titlu de carte si un autor. Putere vs Forta – David Hawkins. Evident am luat aceasta carte, apoi toate ale lui David Hawkins, si am devenit mare fan. Imi amintesc cum savuram fiecare linie din cartii. Nu le intelegeam pe toate. Si cine l-a citit intelege la ce ma refer. A fost un psihoterapeut american, de mare succes profesional, de o eruditie extraordinara care a elaborat asa numita “scala a constiintei”. Aceasta este de fapt o harta a evolutiei noastre spirituale care ne ajuta sa vedem unde suntem pe acest traseu al cresterii si cum putem face urmatorii pasi catre Iluminare, sau catre a fi pur si simplu oameni mai buni. Cartile lui ofera o metodologie si o tehnica valida (testarea kinesiologica) pentru a accesa cunoasterea universala si adevarul despre tot ceea ce este. Citindu-l a fost ca si cum piesele unui puzzle gigantic s-au reorganizat si am inteles cum functioneaza lumea. De ce actioneaza oamenii asa cum actioneaza. O idee care imi rasuna in minte in permanenta este raspunsul sau la intrebarea: Cum sa schimbam lumea?. Iar David, cu umorul lui spiritual subtil si plin de profunzime raspunde “Please don’t try to change the world. Cause the world that you see doesn’t even exist” – “Te rog nu incerca sa schimbi lumea. Pentru ca lumea pe care tu o vezi nici macar nu exista!”

Revenind la dimensiunea pamanteana, dintotdeauna am fost un deschizator de perspective. Rolul pe care mi l-am asumat a fost sa le arat oamenilor ca exista o abundenta de optiuni in orice isi doresc, ca este in regula sa le exploreze si sa aleaga apoi ceea ce rezoneaza profund cu fiinta lor. Beneficiarii proiectelor pe care le-am organizat si-au extins invariabil viziunea asupra lumii, atat exterioare cat si interioare. Au vazut ca sunt inconjurati de o multitudine de locuri de munca, oportunitati de afaceri, resurse (bani, timp, oameni, idei, cunostere). Iar in lumea lor interioara si-au reamintit sau au descoperit bogatii extraordinare: pasiune, creativitate, inspiratie, putere si energie.